Здравейте, колеги!
От скоро съм собственик на Пасат 5.5, 1.9 TDI, 130hp, 2002г.
От няколко дни централното дисплейче на километража, което показва моментен разход и други подобни започна да не работи правилно.
Символите избледняха, не се вижда нищо, а има моменти,в които не работи изобщо. Общо взето работи докато загрее. След това нищо не се вижда.
Въпросът ми е километраж ли да сменям, дисплей ли да сменям, лентов кабел ли е..?
От Пловдив съм и ще бъда много благодарен, ако ме насочите към някого, който знае какво прави.
Благодаря!
Бъдете здрави и безаварийно!
Проблем с дисплей Пасат 5.5,1.9 TDI, 130hp, 2002г.
-
- VW експерт
- Автомобил: Passat 4motion[откраднат вече]
- Двигател: AVF
Re: Проблем с дисплей Пасат 5.5,1.9 TDI, 130hp, 2002г.
То има по-голям или по-малък дисплей. Големия със сигурност го сменяха, за малкия не помня.
В София едно момче от форума на Ауди ми го е сменял дисплея, той доста се занимава с табла(на Ауди има повече проблемни). Имах му телефона, ама сега нещо не го намирам...
Иначе това е един от типичните проблеми на тоя модел.
ПП: Намерих му телефона на тоя човек - 0899771570 - Пламен. Но съм ползвал услугите му преди повече от две години, може и да не се занимава вече, нямам представа.
Иначе моето го направи за около час и нещо или два, с все сваляне и качване от колата, и без да си дава зор. Не помня точно цената вече, но то и едва ли би била актуална.
В София едно момче от форума на Ауди ми го е сменял дисплея, той доста се занимава с табла(на Ауди има повече проблемни). Имах му телефона, ама сега нещо не го намирам...
Иначе това е един от типичните проблеми на тоя модел.
ПП: Намерих му телефона на тоя човек - 0899771570 - Пламен. Но съм ползвал услугите му преди повече от две години, може и да не се занимава вече, нямам представа.
Иначе моето го направи за около час и нещо или два, с все сваляне и качване от колата, и без да си дава зор. Не помня точно цената вече, но то и едва ли би била актуална.