Здравейте!
Става дума за Пасат 2-ка, комби.
При дъжд се наводнява пода пред задните седалки. Тече май вътре от колоните между вратите и се стича долу на пода. Също така се наводнява и нишата зад пластмасовата вратичка отзад, откъдето има достъп за стоповете. Уплътненията на вратите са здрави.
ВЪзможно ли е да влиза вода през уплътненията на лайсните горе на покрива? Преди години ги сменях, защото старите бяха прегорели.
Passat B3 комби - влиза вода в купето
- viksanlg
- Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
- Двигател: пб
- Контакти:
Re: Passat B3 комби - влиза вода в купето
възможно е, но е възможно да влиза през всяко място, където има заварка и е запънемо с нещо като пълнеж и след това боядисано.На мен така ми се получи.Разглобих тавана, рейлинга на багажника, задното стъкло на багажника и най накрая се оказа след половин ден разглобяване и сглобяване микроскопична пукнатина там, където е заварена основата на пантата за багажника и то едвам се виждаше с невъоръжено око, но като поливах маркуча от там течеше като не затворена мивка, не можех да повярвам...Трябва да оглеждаш много внимателно без да бързаш на добра светлина.Успех!
- ludmil
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: RP 1990
- Контакти:
ами ща-неща, май и мен това ме чака....
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Би трябвало да влиза покрай болтовете, които държат лайсните. На Астра Ф се случва често. Ако ти е провиснал тавана, махаш го, ползваш случая да го претапицираш, уплътняваш болтовете и готово.
PS: Сега забелязах питащия. Тоя Пасат не го ли продаде вече или смяташ още 15г да го реставрираш?
PS: Сега забелязах питащия. Тоя Пасат не го ли продаде вече или смяташ още 15г да го реставрираш?