ходовата чает на пасат Б5
- dallass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ходовата чает на пасат Б5
Имама пасат Б5 1997г 1.9 TDI AFN motor.Имам някакво тропане отдолу скъпо ли излиза да се смени ходовата чатс на предницата?
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Цялата ли искаш да смениш? С качествени части или евтини заместители?
По добре първо виж какво тропа.
При мен на прегледа след придобивката излязоха за смяна общо 4 от 8-те носача, накрайници и вътрешно каре, след като не с били пипани 160 000км.Частите струваха 790лв, а за смяната трябва да видя в тефтера.
По добре първо виж какво тропа.
При мен на прегледа след придобивката излязоха за смяна общо 4 от 8-те носача, накрайници и вътрешно каре, след като не с били пипани 160 000км.Частите струваха 790лв, а за смяната трябва да видя в тефтера.
- DarkRider
- Автомобил:
- Двигател:
sasho_mf написа:Е значи аз съм най-добре.Само 2 долни имат луфт цената им с отсъпката която ползвам е около 300 лв
А каква им е марката? Защото аз имам същият проблем, долен ляв носач отпред е за смяна и се колебая между 2 вариянта: рециклиране или нови от e-bay. В e-bay намерих за около 40€ единият

- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
[/quote]
А каква им е марката[/quote]
Марка не мога да кажа в момента защото не съм се напънал да ги сменям веднага че ще тръгвам към морето.Пък разхода си го бива като цифра.А цената която си намерил в нета нещо ми е съмнителна,И аз питах за рециклиране ама моя човек ми каза да не се занимавам с глупости че да не стане беля.
А каква им е марката[/quote]
Марка не мога да кажа в момента защото не съм се напънал да ги сменям веднага че ще тръгвам към морето.Пък разхода си го бива като цифра.А цената която си намерил в нета нещо ми е съмнителна,И аз питах за рециклиране ама моя човек ми каза да не се занимавам с глупости че да не стане беля.