Имам човек за идеята. Доста положителни отзиви чувам за него, а и е правил над 10 коли ръчка->DSG(хората го търсят това като конверсия много повече), както и обратното.
За услугата ми е обявил цена около 1500 лв, която най-вероятно ще падне предвид състоянието на моята кутия и части, като в нея влизат труда+изцяло нов комплект съединител+всички части, които ще се вземат от кола-донор(той ги осигурява), като тези от моята(кутия, полуоски, стартер, компютър, по-точно софтуер) остават при него. Ще я направи в рамките на деня и смятам, че цената е добра, защото ако аз трябва да продавам само DSG-то, то струва към 7-800 лв минимум.(може би и повече, не знам, предвид, че само мехатроника втора ръка е сигурно толкова

)
Изгледах клипчето, не е същото момче, но е доста добре обяснено, благодаря.
Търсил съм за ремап, даже пробвах една такава ремапната кутия при колега за кратко, по-добре е, но пак не удоволетворява моите очаквания. Както колегата казва, DSG в определени ситуации МНОГО дразни. Честно казано с моята не бих рискувал, понеже смятам, че на 320 хиляди реални километра да й се прави тепърва ремап няма да се отрази положително на самата кутия спрямо оригиналният софтуер.
Иначе, това ми е първият автомат и крайно мога да споделя, че не ме кефи DSG кутията, преди това само ръчни кутии съм карал.
Държа да подчертая, че нямам никакви проблеми с кутията или колата генерално, единствената ми идея е да си направя по-комфортно шофирането и да си карам колата, защото съм я постегнал на макс за мен си и не искам да я продавам.