Здравейте! Тъй като не намерих друга дискусия за вътрешните дръжки на вратите във форума, пиша аз. Надявам се този път съм уцелил къде да публикувам темата, че се бях объркал малко, за което моля да бъда извинен.
Та, по същество. Покрай разни човъркания по колата (Passat 3B3 2002 1.8Т) отново се присетих, че не е лоша идея да си сменя вътрешните дръжки на вратите, защото старите са доста захабени вече. Казвам "отново", тъй като преди време си бях поръчал комплект по OEM номера, но когато стигнах до там да ги монтирам се оказа, че на дръжките за задните врати "крачетата" са по-дълги с около сантиметър от тези на старите дръжки. Съответно като ги сложих стърчаха извън кората, та си върнах заводските. На предните врати си паснаха добре като за пластмаси от магазина. Доста се ровя из интернет, но не успявам да намеря правилните. Явно не е единичен случай, след като и търговци качват снимки (като приложената), в които поясняват разликата. Въпросът ми е, някой имал ли е подобен проблем и намерил ли е решение?
смяна на вътрешни дръжки на вратите на passat 3B3