Вратата ми не се отваря.HELP!
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Вратата ми не се отваря.HELP!
Задната ми лява втара на Пасатора ми не се отваряше отвън, и ми казаха че може да е от "родителския контрол на вратата". Бутнах лостчето да видя дали е от това и стана инфекция! Вратата ми е блокирана отвън и отвътре. Някои ако знае как да си я отвора да казва. СПЕШНО!!!
На мен пък ми блокира предната дясна, преди това заяждаше и оня ден зъбчето за заключване се беше обърнало и не искаше за се затвори вратата, водих я на майстор, обърнаха зъбчето, смазаха механизма и затегнаха прословутия болт, обаче на другия ден вече окончателно отказа да се отключи (и съответно отвори). Дайте съвет..
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За трудно отваряне на вратата silent ти е написал.Става супер лесно и за 5 мин.
1.Развиваш винта дето е отстрани на дръжката
2.дърпаш дръжката (ако си с централно внимателно че на предните дръжки има датчици)
тя излиза
3. има едно пластмасово винтче с обла глава и пера за противоразвиване.
развиваш го с цел обиране на луфтовете.
На баща ми на пасатора на задната врата се бе6е изяло винтчето. но го завъртях и стана
1.Развиваш винта дето е отстрани на дръжката
2.дърпаш дръжката (ако си с централно внимателно че на предните дръжки има датчици)
тя излиза
3. има едно пластмасово винтче с обла глава и пера за противоразвиване.
развиваш го с цел обиране на луфтовете.
На баща ми на пасатора на задната врата се бе6е изяло винтчето. но го завъртях и стана
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сори че забравих за първия проблем!!!
Същото го имаше пак на Пасата на баща ми.Не се отваряще отвън.После моята баба кат се возила закачила с полата родителския контрол и хоп, от шах на мат.Играх си поне 1-2 4аса докато е отключих но успях гордея се с това си постижение. Не ставам за кардец но.....Все още не съм видял кръдец да отключва врати отвътре!!! Ако все още не си я счупил, аз направих следното.
1.Влязах отвътре и видях на отварящата се врата на какво ниво спрямо седалката се пада родителския контрол.
2.бележиш го и отбелязваш и на неотварящата се врата нивото.
3.паркираш на сянка и пускаш вентилатор, взимаш или тънка отверка или някаква шиничка и почваш като слепец да опипваш докато не напипаш лостчето.
4.Ако успееш избутваш лостчето и вратата се отваря.После гледаш за последствия.
На пасатора на баща ми имаше леко скъсано гумено уплатнение.Но беше много щастлив щото него го мързи и до сервиз да иде.
Ако все пак успееш престъпи към отстраняване на проблема с трудното отваряне!!!

Същото го имаше пак на Пасата на баща ми.Не се отваряще отвън.После моята баба кат се возила закачила с полата родителския контрол и хоп, от шах на мат.Играх си поне 1-2 4аса докато е отключих но успях гордея се с това си постижение. Не ставам за кардец но.....Все още не съм видял кръдец да отключва врати отвътре!!! Ако все още не си я счупил, аз направих следното.
1.Влязах отвътре и видях на отварящата се врата на какво ниво спрямо седалката се пада родителския контрол.
2.бележиш го и отбелязваш и на неотварящата се врата нивото.
3.паркираш на сянка и пускаш вентилатор, взимаш или тънка отверка или някаква шиничка и почваш като слепец да опипваш докато не напипаш лостчето.
4.Ако успееш избутваш лостчето и вратата се отваря.После гледаш за последствия.
На пасатора на баща ми имаше леко скъсано гумено уплатнение.Но беше много щастлив щото него го мързи и до сервиз да иде.
Ако все пак успееш престъпи към отстраняване на проблема с трудното отваряне!!!