Колко може да тегли Passat !
Колко може да тегли Passat !
Някой може ли да ми каже Passat 6-ца 2.0 ТDI с теглич може ли да тегли яхта с колесар около 1500кг общо?
-
- Автомобил:
- Двигател:
автоматика не може да тегли,защото товари скоростите ще зами
автоматика не може да тегли,защото товари скоростите и ще заминат салед 1000 км.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: автоматика не може да тегли,защото товари скоростите ще
chavdaropolis написа:автоматика не може да тегли,защото товари скоростите и ще заминат салед 1000 км.
Пълни глупости. Нещо да кажеш за американските SUV и trucks (Dodge Ram, Ford F-series, Chevrolet Silverado) дето теглят ремаркета по над 3 тона, а са автоматици ?

На снимката Chevy Silverado със скромно ремаркенце, тежащо на око поне 3-4 тона. Ето и малко цитати на английски от собственика:
I bought my 2002 Silverado in Nov. 2001 to pull our 35ft. fifthwheel trailer. With the 8.1 liter engine it does a very nice job. In the fall of 2002 I lost my job of 33 years and decided to get a job delivering new travel trailers. I started delivering trailers in Feb. 2003 with 13,000 miles on the truck and am still doing so at this time. I have pulled trailers up to 45ft. long and have delivered approximately 450 units to all parts of the U.S. including several FEMA units to Florida and Louisiana hurricane relief. The truck has been very reliable and the 8.1 engine and Allison transmission have worked very well with heavy loads in mountains. In the 464,219 miles I have done no engine work except tune up approx. every 100,000 miles. All in all the truck has been very reliable and I would recomend Chevy heavy duty trucks to anybody looking for a good reliable hard working truck.
Обърни внимание на подчертаното. Не те знам как си с английския, само ще ти подскажа, че този трък тегли ремаркета дълги до 45 фута, доколкото знам един метър е равен на три фута, така че сам си прави извода. Друг път не се изказвай неподготвен за автоматиците

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Явно си зависи от автоматика защото на BMW-то на шефа ми (725TDS) дори в официалния сервиз (Камор Ауто) му казаха че не може да тегли тежко ремарке.В книжката му дават туристическо до 750кг.
Въпреки това обаче се наложи да ми дърпа Пасат-а от витиня до София и честно казано на колата до ден днешен нищо и няма а Пасат-а е бая над туристическото ремарке (че беше и порядъчно пълен с какво ли не).
Въпреки това обаче се наложи да ми дърпа Пасат-а от витиня до София и честно казано на колата до ден днешен нищо и няма а Пасат-а е бая над туристическото ремарке (че беше и порядъчно пълен с какво ли не).
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zfa159 написа:Dan4ote написа:Е то 1500 кг ако са на колела и аз ще ги бутам
Последния път теглих един форд кабрио и го разнасях като блажен вестник
Е то ремарке без колела не съм чул да има
Е то е ясно, че няма, но като чуеш 1500кг. ти се вижда много, но всъщност проблема е само при тръгването, после си се търкаля по инерция
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Хах ..темата се прецака....само едно мога да кажа - единственото меродавно твърдение можа да бъде ( за мене де ) е да се прочете какво е казал производителят....... всички други твърдения : " ама Пешо Сливата така ми каза..... Киро Магарето тегли едно ремарке за трактор........От сервиза ми казаха че..... и други такива са плод на някакви .....имагинерни факти ..... а все пак това е доста хубаво пасатче, че да го прецака човек по някакъв долнопробен начин.....
иска се четене !

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Kолеги,
Само обърнете внимание на дадения пример: говори се за Шеви Силвърадо, който е ходил в Америка и ги е виждал, знае за какъв автобус иде реч
. Аз само се возих - не можах да се вредя да го карам
Двигател 8,1 литра.... - за какво говорим - как ще го сравняваме с 2,0?
И още - 464,219 мили без ремонт по двигателя - това са над 700 К километра - дали да не сменим ФВ-тата с по един такъв камион
Обаче разход от 40-50 литра бензин на 100 километра трябва да се счита за нещо напълно нормално (в Америка мерят мили за галон).
Мен ако питаш, колега, недей да тормозиш новия Пасатор с теглене, да не стане сакътлък
Все пак питай там, откъдето си го купил.

Само обърнете внимание на дадения пример: говори се за Шеви Силвърадо, който е ходил в Америка и ги е виждал, знае за какъв автобус иде реч

Двигател 8,1 литра.... - за какво говорим - как ще го сравняваме с 2,0?
И още - 464,219 мили без ремонт по двигателя - това са над 700 К километра - дали да не сменим ФВ-тата с по един такъв камион

Мен ако питаш, колега, недей да тормозиш новия Пасатор с теглене, да не стане сакътлък

Все пак питай там, откъдето си го купил.

- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
Re: автоматика не може да тегли,защото товари скоростите ще
stefan4o написа:chavdaropolis написа:автоматика не може да тегли,защото товари скоростите и ще заминат салед 1000 км.
Пълни глупости. Нещо да кажеш за американските SUV и trucks (Dodge Ram, Ford F-series, Chevrolet Silverado) дето теглят ремаркета по над 3 тона, а са автоматици ?
На снимката Chevy Silverado със скромно ремаркенце, тежащо на око поне 3-4 тона. Ето и малко цитати на английски от собственика:I bought my 2002 Silverado in Nov. 2001 to pull our 35ft. fifthwheel trailer. With the 8.1 liter engine it does a very nice job. In the fall of 2002 I lost my job of 33 years and decided to get a job delivering new travel trailers. I started delivering trailers in Feb. 2003 with 13,000 miles on the truck and am still doing so at this time. I have pulled trailers up to 45ft. long and have delivered approximately 450 units to all parts of the U.S. including several FEMA units to Florida and Louisiana hurricane relief. The truck has been very reliable and the 8.1 engine and Allison transmission have worked very well with heavy loads in mountains. In the 464,219 miles I have done no engine work except tune up approx. every 100,000 miles. All in all the truck has been very reliable and I would recomend Chevy heavy duty trucks to anybody looking for a good reliable hard working truck.
Обърни внимание на подчертаното. Не те знам как си с английския, само ще ти подскажа, че този трък тегли ремаркета дълги до 45 фута, доколкото знам един метър е равен на три фута, така че сам си прави извода. Друг път не се изказвай неподготвен за автоматиците
А това което го е написал колегата са пълни глупости

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател: