Има ли В5 отделна машинка за централното от бравата?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Има ли В5 отделна машинка за централното от бравата?

Мнениеот dpassat » Вто 19 юни 2007 10:51

Здравейте колеги,
Значи на въпроса:
Една от вратите спря да се отключва и заключва от централното- само ръчно. ЧЕТОХ теми, набеждава се платка- която управлява това онова, обаче не разбрах има ли отделно моторче, което управлява централното заключване или допълнителен механизъм, и къде освен в Порше и Юнитрейд могат да ми сервизират вратата- задна дясна на пасат комви В5 е.
Предварително благодаря
:roll:

dimitar iv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimitar iv » Вто 19 юни 2007 13:34

Няма отделна машинка. То в тази брава е всичко - машинки, датчици и т.н. Но не е задължително да ти счупена бравата за да не работи. При мен същата врата не работеше. Аз така си бях купил колата. Оказа се че инсталацията на вратата се скапала. След възстановяването нямям проблем.

rk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rk » Вто 19 юни 2007 13:54

колега имах същия проблем и го реших с поставянето на отделна машинка за 35лв и изолирането на кабелите на оригиналната машинка и връзването на новата към тях ...

Потребителски аватар
drakano
Автомобил: S6 2.2TQ ABT
Двигател: AAN
Контакти:

Мнениеот drakano » Вто 19 юни 2007 16:20

Явно задна лява е проблемна не само на един или два пасата защото и аз имам същия проблем лошото е че тези дни съм на вълна ангр. ремък и не ми остава време да разглобя вратата интересно ми стана как става подмяната на машинката, колегата който е правил това ако може да покаже снимки на машинката или ел. схема на свързване. :wink:

rk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rk » Сря 20 юни 2007 9:03

в моя случай беше предна лява врата ... сваля се кората, стъклото ... доста е играчка и после се монтира новата машинка и нейното лостче се завинтва към лостчето на оригиналната машинка ... момчето при което го правих имаше ел схемите на пасата и видяхме кои кабели командват машинката и вързахме новата към тях ...

Потребителски аватар
CyberFiend
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CyberFiend » Сря 20 юни 2007 11:04

чудна работа каква е тази "машинка" за 35лв.?!?!?! Има ли си всичко като оригиналната, в смисъл има ли го микро-ключето за отворено/затворено. С други думи тая "машинка" подава ли инфо към комфорт модула? И все пак откуде я купи?

rk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rk » Сря 20 юни 2007 13:44

нем обикновенна машинка и са изолирани само кабелите на машинката а не на модула - модула си работи ... всъшност направих цялата операция когато си слагах алармата ето тук http://www.alsys.info/ в център 2

Върни се в “Passat”