замяна на хидравлична с механична кормилна реика

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

замяна на хидравлична с механична кормилна реика

Мнениеот moimoimoi » Чет 21 юни 2007 20:34

интерисува ме дали са взаимнозаменяеми заштото хидравликата на колата си е изпяла песента.пасата е 1.8 107 коня и ако някои знае да каже от какав пасат да тарся и цена ако знае.мерси предварително

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 21 юни 2007 21:00

Доколкото съм чел из темите са абсолютно взаимозаменяеми от кола без на кола със хидравлична.Също така големината на волана е различна т.е. този на кола без хидравлика е по-голям за да се върти по-лесно.За цена незнам ама ако искаш драсни едно лс на emsi_audi защото продава в момента Пасат на части и е с механична рейка.
Все пак ако искаш да си ремонтираш системата цените са :
-рециклиране хидравлична помпа 120лв. (в дупница ги правели за по 40-50лв доста по-добре)
-рециклиране на хидравлична рейка със смяна на вътрешни и външни накрайници и маншони - 183лв.
-ако ти трябват и маркучи вече зависи откъде ще ги намериш и нови или 2-ра употреба.
Успех!

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Чет 21 юни 2007 21:27

карданчето дето се захваща рейката за кормилната ос също е с различни шлици та трябва и него да си земеш.Недей да се лъжеш с рециклажи освен ако няма да продаваш колата до 1-2год ако и толкова изкара.Волана ще ти е малко по-тежичък но само на място иначе не е зле няма течове,няма виене,само дано попаднеш на читава рейка .Втора употреба хидравлична също е решение но не се знае кога ще изпатка и тя.Ама как беше казал Стоичков който рискува печели който не рискува не печели.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 22 юни 2007 0:03

Имам хидравлична рейка от Пасат 91 г. Ако имаш интерес дай на Л.С.

Върни се в “Passat”