Въпрос за компресор на централно(взаимозаменяемост)?! РЕШЕНО
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Въпрос за компресор на централно(взаимозаменяемост)?! РЕШЕНО
На един приятел пасатора няма компресор за централно ,ония педали са го чорили и сега заключва на ръка (рисковете да си купиш кола от BG). Та въпроса е следния намерих му компресор от голф3 92г а пасатора е 88г (В3) дали ще стане без да прекроявам инсталацията? Питам информативно утре ще действам. Но все пак да попитам ако някой го е правил това упражнение да даде жокер. А ако не стане ще го направя да бачка само от алармата,ама ми се иска да е както трябва. Благодаря предварително:D
Последна промяна от znainainai на Чет 05 юли 2007 20:12, променено общо 1 път.
- znainainai
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
На един мой човек на Г3 92 година сложихме от компресор от Пасат... Разликата беше, че буксата на компресора на Пасата има 1 чоп повече. Но след проба се оказа, че и без него си работи.
Иначе формата на буксите е еднаква и си пасват. Отстранихме чопа и сега си работи вече близо година. Значи мисля, че не трябва да има проблем. Пробвай, според мен ще стане.

- znainainai
След половин кутия цигари час и половина мислене и 2л безалкохолно Пасатора има централно
Лек тунинг на инсталацията и стана.
Специални благодарности на колегата Valdemir
Дойде със голфето остави ме на воля да му разколача колицата и да си меря (за по сигурно за да не изгоря здравия компресор който бях нагласил за пасатора) и със малко побългаряване на инсталацията на пасата,той вече е със компресор за централно от Голф3/92г.
Така че със мерак всичко е възможно. Благодаря на всички колеги които се отзоваха

Лек тунинг на инсталацията и стана.
Специални благодарности на колегата Valdemir

Дойде със голфето остави ме на воля да му разколача колицата и да си меря (за по сигурно за да не изгоря здравия компресор който бях нагласил за пасатора) и със малко побългаряване на инсталацията на пасата,той вече е със компресор за централно от Голф3/92г.
Така че със мерак всичко е възможно. Благодаря на всички колеги които се отзоваха