дайте ми съвет за поддръжката на passatB3-РЕШЕНО
дайте ми съвет за поддръжката на passatB3-РЕШЕНО
здравеите предстои ми закупуване на пасат Б3 1.6ТДИ който е нов внос.Въпросът ми е освен маслото и масления филтър какво друго трябва да се смени по автомобила при първоначалната му покупка и ако може да ми препоръчате определени марки а и за какви пари става въпрос
Последна промяна от bg_borec на Пон 16 юли 2007 2:04, променено общо 1 път.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Ами досега всички части, които съм вземал за колите, които съм карал, все от Даскалов съм си пазарувал, а и майсторът ми от много години основно от тях взема, хубави части продават, досега рекламация не съм имал. И Енчо носи хубави неща (на ул. Згориград), ама има и много турски ментаци. От Автоплюс , Косер-а, Евро 07 бягам като дявол от тамян. Не ми се обяснява защо, много дълго ще ми стане писанието. Хобикар - само аксесоари си вземам от там - емблеми, болтове, декороативни пластмаси - които на други места не се намират.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
масления филтър какво друго трябва да се смени по автомобила при първоначалната му покупка
Бреее ...нямаше ли една обширна тема за момента с новият автомобил ? Даже май беше и направена важна..... колега , ти не си нов в форума ...нека не се излагаме с онази "картинка" за търсачката.....

Успех... и честито на новата придобивка