Здравейте колеги,
налага се да сменям предни спирачни дискове. Какви да взема, дайте някакъв съвет и евентуално цени, нещо не много скъпо.
Пасата е 1.8, моно, '89. Дисковете не са вентилирани.
Незнам дали е необходимо да я карам на майстор или да ги сменя сам, май не е толкова трудна операцията като чета в ремонтната книжка
Благодаря предварително!
Лека и безаварийна:)

Съвет за спирачни дискове на Пасат Б3
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Pagid-немски са 70лв комплекта-доволен от Ауто+,ама вземи и хубави накладки да не са от най ефтините за 30лв че ша видиш зор ако спираш екстремно
Смяната не е трудна зорът е докато се свалят старите дискове има едно винтче дето ги фиксира и ако се е спекло мнооо зор ша видиш аз му знам чалъма ама иска инструмент.
Смяната не е трудна зорът е докато се свалят старите дискове има едно винтче дето ги фиксира и ако се е спекло мнооо зор ша видиш аз му знам чалъма ама иска инструмент.
Последна промяна от Danny boy на Нед 08 юли 2007 11:17, променено общо 1 път.
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Danny boy написа:Mustang GT-R написа:Скоро ги сменях моите на голфа и сложих отпред дискове Brembo (плътни) ~ 55 лв. и накладки ATE ~ 50 лв. Исках да сложа и дискове ATE но нямаше в момента.
Дано са истински колега че с тия цени направо ме уби освен ако не ти ги дават с 50пр отстъпка

Колко би трябвало да струват според теб?
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
aspetkov написа:Колега, моите дискове + накладки Pagid от аутоплюс ми излязоха около 150 лв. Не купувай евтино, че ще я правиш два пъти операцията по смяната.

Дискове, досега не съм сменял, но накладки ATE и TEXTAR винаги съм ги купувал на цена ~ 50 лв и са били перфектни. Не знам, според вас колко пари трябва да са, за да са "оригинални"?