съеденителиат придърпва
-
- Автомобил:
- Двигател:
съеденителиат придърпва
здравеите преди година си купих пасат б3 като го подкарах ми направи впечетление че придърпва когато тръгвам и превключвам скоростите, но си мислех че не съм му свикнал но това продъжава.Смених помпата но пак предърпва скоро пак обезваздуших цяла система но роблема си остава, може би трябва да сменя съединителиат ?Ако някои има нешто впредвид да помага.
-
- Автомобил:
- Двигател:
x
това означава че трябва да сменям съединитела ли
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Е принципно можеш да си караш така ама разбиваш лагери на скоросите,тампони на двигателя,карета и т.н. още неща дето не се сещам.
Моя го прави само като го употребявам по-често по задръстванията като загрее хубаво и засега се примирявам че имам доста други неща преди него (а и планирам да се прави заедно със скоростите наведнъж) макар че не е много полезно ако придръпването е осезаемо.
Успех!
Моя го прави само като го употребявам по-често по задръстванията като загрее хубаво и засега се примирявам че имам доста други неща преди него (а и планирам да се прави заедно със скоростите наведнъж) макар че не е много полезно ако придръпването е осезаемо.
Успех!
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Съединителите за Пасковците са SACHS и LUK.
Аз съвсем наскоро (по-малко от месец) смених моя с комплект английски SACHS.
Комплектът излезе около 250 лв. За работа майсторите вземат около 100-120 лв. (поне в София).
Общо ~ 350 лв.
Oтначало отлепяше доста ниско, но впоследствие се саморегулира и сега си отделя в средно положение.
Все пак, имах чувството (и все още го имам), че съм си купил нова кола, така че имай го в предвид - съединителят играе ключова роля за поведението на колата.
Аз съвсем наскоро (по-малко от месец) смених моя с комплект английски SACHS.
Комплектът излезе около 250 лв. За работа майсторите вземат около 100-120 лв. (поне в София).
Общо ~ 350 лв.
Oтначало отлепяше доста ниско, но впоследствие се саморегулира и сега си отделя в средно положение.
Все пак, имах чувството (и все още го имам), че съм си купил нова кола, така че имай го в предвид - съединителят играе ключова роля за поведението на колата.