VW Passat B5 VR5 бензин
VW Passat B5 VR5 бензин
Помогнете ми с инфо за автоматична скор.кутия на Пасат В5 VR5 2.3cc.бензин.Нищо не разбирам,а вече я купих
Последна промяна от kasii64 на Чет 12 юли 2007 11:33, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
1.
2. Що си мисля че няма VR5 на B4. Сигурен ли си, че става въпрос за B4, а не за B5 ? (справка - тук )
3. Май най-добре ще е да ми пратиш VIN-а на колата (момера на рамата - това WVWZZZ...) в едно лично съобщение - ще си скокне всичко, дори и кутията каква е, пък оттам нататък ще се обаждат и помагат "гуру"-тата по автоматици ...

2. Що си мисля че няма VR5 на B4. Сигурен ли си, че става въпрос за B4, а не за B5 ? (справка - тук )
3. Май най-добре ще е да ми пратиш VIN-а на колата (момера на рамата - това WVWZZZ...) в едно лично съобщение - ще си скокне всичко, дори и кутията каква е, пък оттам нататък ще се обаждат и помагат "гуру"-тата по автоматици ...
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
kasii64 написа:А за Др Канев,много е млад за да е `другарю`,съжалявам,но все още не съм запознат със жаргона във форума.
Е, сега ще се обиждаме на възраст ли ? Когато Т. Живков слезе от властта, бях на 14 години, и си спомням доста неща от преди това (за разлика от по-голямата част от потребителите в този форум, които са по-млади и няма как да си спомнят).
Тъй като явно си от поколението, което учеше задължително руски, погледни ТУК и ТУК, а също и ТУК
А, и си поправи заглавието - явно не е Б4, а е Б5.