Колата си спираше перфектно и нямаше никакви проблеми до понеделник (около 100-тина км по-късно) при което се случи следното - цял ден нямах проблем никакъв със спирачките докато не спрях пред Италианец-а за да си търся нещо и когато тръгнах обратно усетих че има доста празен ход педала (около 2-3см).А преди да спра го нямаше

Вечерта като си тръгнах от работа не забелязах да има някакво изменение в спирачките и реших че е от жегата.Да ама днес сутринта отново ми направи впечатление че спирачките нямат нормалната ефективност която имаха и да кажем от 100 до 60 сваля за доста разстояние което не е редно а педала си седи с нормален ход.
Хванах еидн колега да пообезвъзрушим и да прегледам пак всички връзки да няма хлабава - нямаше разхлабено нищо,нито беше текло нещо,разкълчих и маркучите и нищо.Даже запалих колата за да има по-добър натиск и колегата натисна докрай ама отново нищо не прокапа или просълзя....Като започнах да обезвъздушавам дясното колело колегата каза,че явно е имало въздух защото педала стнал по-твърд след като обезвъздушавахме 5-6 минути.
Обаче интересното е че сега вечерта отново забелязвам намалена ефективност на спирачките.
Преди време един майстор ми разправяше че се случва да има дребен пробив в системата (някоя снадка) откъдето да влиза въздух без да тече течност и оттам да се получава нещо подобно.
Какво може да е и какво да правя?
Само да подчертая че съм обезвъздушавал само предния кръг без да пипам задния а като съм сменял маркучите съм си доливал течност за да не остане помпата на сухо докато сложа новите.
Незнам какво може да е