Централното не работи

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
stoianov71
Автомобил: Passat B 6 Variant
Двигател: BMP 2007

Централното не работи

Мнениеот stoianov71 » Пон 11 юли 2011 9:12

Здравейте колеги!Четох темата за централно заключване, но не открих проблем подобен на моя.Пасата е б3 91-ва г.има модул "Комфорт" и централно.От известно време отказа да работи централното,както от дистанционното така и с ключа също не ще.Интересното е че като стане горещо и проработва :roll: а когато не сработва се чува звук като от цъкащи релета. Ако можете да ме насочите ще съм благодарен.Трябва ли ми вакуум помпа или какво? :(

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Re: Централното не работи

Мнениеот pas1.8mi » Пон 11 юли 2011 16:02

Отвори компресорчето и го огледай за спукани спойки(обикновено в конектора)!Ако си с комби,то се намира под кората за резервната гума в дясно!Ако си със седан ,не е там! :Mr Green Fun :wink:

Потребителски аватар
stoianov71
Автомобил: Passat B 6 Variant
Двигател: BMP 2007

Мнениеот stoianov71 » Вто 12 юли 2011 8:23

Пасата е седан и въпросната машинка се намира в багажника, до левия калник увита в микропорест материал някакъв. Има един извод за вакуума и куплунг. Отворих капачето но нищо тревожно не видях :roll: . Май ще трябва да търся друга машинка :bishop

YULIAN_865
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот YULIAN_865 » Чет 14 юли 2011 15:16

колега и аз имах същия проблем,ама моито и с ключа не искаше да отваря.Един майстор отвори корите проследи някакъв кабел отряза го и се оправи. обаче аз нямам дистанционно,направо с ключа.майстора ми каза че имало някакъв модул дара-бара ама не му се занимаваше с него.одряза този кабел и сега нямам грижи

BatSancho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BatSancho » Съб 16 юли 2011 14:26

Здравейте и то мен , не съм чел темата за центрланотот, но при мен им подобен проблем. Пасата е 93 Б3, няма дистанционно само ключ. От време на време не иска да отключва, отключва се само врата от която се опитвам да вляза. Машинката отзад ( май е която прави вакуум) си работи, като дам на контакт и се чува. Преди да се прояви проблема ( поне така съм забелязал) като отключи и се чува едно тракане сякаш, не силно но доловимо и сякаш не може да се до отвори , но иначе си отключва. При заключване и последващо отключване вече не иска да отключи всички врати. Ако се отворят ръчно си ги заключва. И това го прави от време на време, но е много гадно като го направи на някоя бензиностанция или пък трябва да си отворя багажника...става дума за комби.

Върни се в “Passat”