Пасат б6 комби задни седалки
Пасат б6 комби задни седалки
Здравейте, интересува ме как се пускат задните седалки на пасата.Имат едни платнени каишки като ги дърпам нищо не се случва.На голфа ми преди това като ги дръпнеш и леко изскачаха после напред към предните седалки , след това задните облегалки и багажника ставаше двоен.При пасата обаче явно ме е така, или аз нещо не правя както трябва.Дърпам тея каишки нагоре надолу, настрани и не става работата 

- Peter Atanasov
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1999
Re: задни седалки б6 1.9 TDI
Един колега е пуснал със снимка подобна тема.
http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php?89114-Passat-B6-Rear-Seat-Stuck
Като поразгледах явно е често срещана болка. И аз имах същия проблем като взехме абсолютно същия пасат (1.9 тди 2007-ма). Говорим за седан, не за комби нали? Ами какво да ти кажа, ръчкахме 15 минути, ключа въртяхме, ръчката дърпахме... накрая се отвори с повече сила. Явно, често заяждат там. При мен беше същото като това на снимката с едно изключение - на тази снимка отляво на ключалката има една продълговата дупка. Всъщност там трябва да се подава едно езиче. Не мога да си спомня дали и него с клещи не го дърпах. Абе ръчкаш в тая зона всичко и натискаш, по някое време ще се отвори (без да прекаляваш де, уж е здраво ама да не остане в ръцете ти :) )
http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php?89114-Passat-B6-Rear-Seat-Stuck
Като поразгледах явно е често срещана болка. И аз имах същия проблем като взехме абсолютно същия пасат (1.9 тди 2007-ма). Говорим за седан, не за комби нали? Ами какво да ти кажа, ръчкахме 15 минути, ключа въртяхме, ръчката дърпахме... накрая се отвори с повече сила. Явно, често заяждат там. При мен беше същото като това на снимката с едно изключение - на тази снимка отляво на ключалката има една продълговата дупка. Всъщност там трябва да се подава едно езиче. Не мога да си спомня дали и него с клещи не го дърпах. Абе ръчкаш в тая зона всичко и натискаш, по някое време ще се отвори (без да прекаляваш де, уж е здраво ама да не остане в ръцете ти :) )
Re: задни седалки б6 1.9 TDI
Колега това на снимката е облегалката, с нея нямам проблеми.Аз питам за седалката...
Комби е моята
Комби е моята
Последна промяна от gr_kanev на Пет 06 мар 2015 12:55, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !
-
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007g.
Re: Пасат б6 комби задни седалки
Здравей колега смело дърпаш нагоре каишката към тавана