съвет за покупка на пасат-РЕШЕНА
съвет за покупка на пасат-РЕШЕНА
колеги даите един съвет Как ви се струва цена от 3300 за пасат седан 1.6 тди 1992 година с две правени елстъкла(които не работят) хидравлика с централно заключване люк който същто е повреден увиснала тапицерия на таван нов внос от германия без забелейки по двг.и с купе за пастиране.И чистачките му работят само на максималната степен моля ви за спешен отговор
Последна промяна от bg_borec на Нед 22 юли 2007 20:03, променено общо 1 път.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
без забелейки по двг.
а бе да ти кажа малко ми се вижда съмнителна работа тази ..... така като чета излиза , че колата е позанемарена доста от към интериор... какво ти дава увереност да заявиш , че същия този парласпур ( грубо казано ) е държал двигателя без забележки ? пък и ТДИ от тази година е ...доста ранна версия ..... че да се окаже и запазено ( а може и да греша жестоко....) Нещо диагностика ала бала правил ли си ?
а бе сигурен ли си , че това не е ТД със сложено И накрая за благозвучие на купувача ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:без забелейки по двг.
а бе да ти кажа малко ми се вижда съмнителна работа тази ..... така като чета излиза , че колата е позанемарена доста от към интериор... какво ти дава увереност да заявиш , че същия този парласпур ( грубо казано ) е държал двигателя без забележки ? пък и ТДИ от тази година е ...доста ранна версия ..... че да се окаже и запазено ( а може и да греша жестоко....) Нещо диагностика ала бала правил ли си ?
а бе сигурен ли си , че това не е ТД със сложено И накрая за благозвучие на купувача ?
Моя е ТДИ 1.6 89г. всичко си му е оргинално.Потърси в търсачката,и ще видиш че съм прав.
- juve
Моя е ТДИ 1.6 89г. всичко си му е оргинално.Потърси в търсачката,и ще видиш че съм прав
Вярвам ти , тук не сме се събрали някакви лъжци все пак

МнениеПуснато на: Съб Юли 21, 2007 3:42 pm Заглавие:
сигурен съм за тди а за двигателя като отидох ненадеино на другата сутрин и го запалих просто запали като трабанче от четвърт оборот
това не е лошо , само че е доста повърхностна диагностика на дизел през лятото ( ако е само това ) не мислиш ли ? Аз не те разубеждавам - просто ти препоръчвам добре да огледаш всичко, защото веднъж като тракне мандалото ....

- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Абе тея ТДИ-та на Б3 е много съмнителна работа!!! По принцип такова животно заводско няма. Както каза колегата много често като се продава кола която е ТД и се добавя И накрая за да изглежда по-примамливо. Може интеркуулера да е слаган допълнително, което лично на мен незнам защо не ми вдъхва много доверие. А Б3 ТДИ 89г. със сигурност не е заводско... Самата система ТДИ на Ауди е измислена след 1992 година... 

- juve
така благодаря ви за съветите но сега ми се наби едно форд мондео 2000инж.двувалка с 4 ел стъкла клима газова нож жнос лети дйанти ел стукла абс и централно за 3500 мкайете си мнението кое щте изберете ако сте на мое място
колега , ти явно си неориентиран.... не се сърди , ама с гаранция не си имал нещо от форд,....хм точно и на мен ми даваха навремето като взимах талигата ама това е друго мезе..... мондеото е големичка , тази може и да е ракета

Успех

-
- Автомобил:
- Двигател:
DJ_TOLYO написа:Абе тея ТДИ-та на Б3 е много съмнителна работа!!! По принцип такова животно заводско няма. Както каза колегата много често като се продава кола която е ТД и се добавя И накрая за да изглежда по-примамливо. Може интеркуулера да е слаган допълнително, което лично на мен незнам защо не ми вдъхва много доверие. А Б3 ТДИ 89г. със сигурност не е заводско... Самата система ТДИ на Ауди е измислена след 1992 година...
Има заводски ТДИ-та 89г.моя е такъв,провери хубаво.
- juve
Danny boy написа:
89та има 1,6 /1588/ 59kw - 80кс/турбодизел мисля и интеркулер поне съм го виждал един познат има такъв/
1,9/1896/ 50kw- 68kс/чист дизел/
Хич не се радвай тогава! няма какво да го периш тоя ТД и заради един радиатор да го гласиш за ТДИ ! Вземи прочети малко !!

Има разлика вЕрвай ми !

п.с Бахти цитата ! На Боичагата

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Значи: Ако все пак решиш да мислиш за Пассата, задължително иди да измерят компресията на двигателя, а ако можеш, и работата на турбото.
За Форда... не съм карал такова нещо, за да давам мнения, но... както каза juve- фордовете не държат цена... защо ли...?
В крайна сметка вземаш, оглеждаш не под лупа, ами под микроскоп двете коли, консултираш се с квалифицирани механици и вземаш това, което е в по-добро състояние, дори да е с по-малко екстри!
Щото после ремонтите излизат през носа!
(м/у другото, май двувалката на Форд харчела като за световно, но само съм го чувал, не съм проверявал!)
За Форда... не съм карал такова нещо, за да давам мнения, но... както каза juve- фордовете не държат цена... защо ли...?
В крайна сметка вземаш, оглеждаш не под лупа, ами под микроскоп двете коли, консултираш се с квалифицирани механици и вземаш това, което е в по-добро състояние, дори да е с по-малко екстри!
Щото после ремонтите излизат през носа!

(м/у другото, май двувалката на Форд харчела като за световно, но само съм го чувал, не съм проверявал!)