Здравейте, на някой случвало ли му се е да му светят задните габарити и стопове без да са включени от копчето на таблото.Предполагам че се е получил някакъв мост или нещо подобно-незнам, нещо не ми е ясно. Дайте някакви съвети,предполагам, че е нещо елементарно, но аз нещо не се сещам от какво е.
ако светят един по един-вземи си изключи мигача.
това е екстра на всички ВАГ-ове паркинг лайт. когато е без контакт и мигача е включен-свети съответния габарит на която посока е оставен мигача.
мерси за отговора Васко, но те си светят и двата едновременно, надявах се ти да ми отговориш, защото мисля, че ги разбираш тези работи, ако си свободен днес може да дойда да хвърлиш едно око, но само ми кажи каде да доида:)
На менми се случи дами светят стоповете без да съм натиснал спирачката, но при мен беше от скапан датчик на помпата (при единичките той определя кога ще светнат стоповете)
Добре ще мина само кажи къде да те открия, ще по лафим и ще черпя по кафе.Иначе проблема се оправи от само себе си, незнам какжо му беше станало на този габарит-явно някое извънземно се беше вселило в него