Здравейте,
карам Пасат - комби, 2000г. Решил съм да си слагам подлакътни. Моля споделете от къде мога да си купя добър подлакътник и къде могат да ми го монтират.
Благодаря предварително
Подлакътник
raziel написа:това май не е екстра и си върви със всички Б5. И какво имаш на мястото на подлакътника?
Мисля че във всяка морга може да си намериш. но ако си с кожен салон ще трябва да ти го облекът с кожа
подлакътник много трудно се намира по моргите
аз си търся само горната част че ми се е счубила щипката дет го държи затворен и не намирам
може да се поръча и от ebay
http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemI ... 1736#photo
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
raziel написа:това май не е екстра и си върви със всички Б5. И какво имаш на мястото на подлакътника?
Мисля че във всяка морга може да си намериш. но ако си с кожен салон ще трябва да ти го облекът с кожа
екстра е колега, бъди сигурен, серийно е при "комфорт лайн" и "хай лайн"

иначе това в ибей ми мяза да е хубаво

- nikolai_ignatov
- Автомобил:
- Двигател:
подлакътник
Колеги а за пасат Б4 може ли да се намери подлакътник за отпред и ако може от къде.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Аз съм с Б3 и преди 1 месец си купих и сложих един подлакътник. Много удобен... с бащата го направихме да се вдига когато се наложи и да не пречи на ръчната. Същевременно вътре в него може да си слагаш разни работи. Има и 3 поставки за чащи което също ми е много удобно. Подлакътника е кожен. И не е от онези китайските пластмасовите... които като се облегнеш и се чупят.
Снимка ще мога да кача довечера.
Купих го от Димитровград ама не от пазара а един магазин за авто части и аксесоари. Близо до пазара е. За скромната цена от 30 лв.
Мисля че ще стане и на Б4, Б5. Ама все пак искайте да видите как ще стои в колата преди да го купите. За да няма гафове после.
Обща оценка на подлакъника му давам 10/10.
Снимка ще мога да кача довечера.
Купих го от Димитровград ама не от пазара а един магазин за авто части и аксесоари. Близо до пазара е. За скромната цена от 30 лв.
Мисля че ще стане и на Б4, Б5. Ама все пак искайте да видите как ще стои в колата преди да го купите. За да няма гафове после.
Обща оценка на подлакъника му давам 10/10.