Неможах никъде из форума да намеря снимки на носачите.
Та да попитам тези , които знаят как изглеждат.Това ли са носачите за предницата или са просто някакви накрайници.
http://cgi.ebay.de/QUERLENKER-SATZ-AUDI ... dZViewItem
Носачи за Б5
Някой преди доста време беше публикувал във форума един линк към производител/доставчик (или нещо такова) на усилени носачи за В5 ама нещо немога да го открия. Ако не се лъжа бяха стоманени а не алуминиеви. Въпреки, че според мен материала за изработка не е от толкова съществено значение, колкото качеството на гумата за тампоните и това с което се пълни "леглото" на ябълковидния болт (шарнира де).
Тук в София на повечето места, които минават за квалитетни сервизи сервизи се надпреварват да хвалят и слагат MOOG (Federal Mogul). Цената е над 100/120лв за бройка на долните. Лично аз не съм напълно убеден в "безпорните им качества" или "гарантирания им произход" ама
Тук в София на повечето места, които минават за квалитетни сервизи сервизи се надпреварват да хвалят и слагат MOOG (Federal Mogul). Цената е над 100/120лв за бройка на долните. Лично аз не съм напълно убеден в "безпорните им качества" или "гарантирания им произход" ама

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съвсем братче,на приятел му ги дадох който пътува само в прованса и на 5-6000 км беха се скостили 5 от 8.shenko написа:veritas написа:MOOG е най-доброто в момента на пазара,не ги хваля защото сме вносители,но съм давал ФЕБИ и се разтропват на 5000км а па и не са кой знае колко по-евтини.
чак пък 5000км, колега малко се изхвърли, те турските издържат по 30-40к км
- Hacko
- Автомобил:
- Двигател:
galin1970 написа:Точно това са и ако си решил да ги сменяш сложи си хубави.Без да те разочаровам обаче хубавите комплекта струват 1000лв и нагоре.Има и друго решение може да се рециклират,но това е вьпрос на лична преценка .По принцип,който има пари не се занимава с такива глупости.
За сега моите са наред.Не мисля да ги сменям,но постоянно чета за носачите,че са слабо място на пасата и реших да ги потърся в ибей.
Досега съм си купувал доста неща за колата там и винаги съм оставал супер доволен.Въпроса е да ги купи човек от фирма.Имат си гаранция частите и това, че са евтини не означава,че са лоши.Предпочитам да си купя част за колата от немския ибей отколкото от бг-магазин за авто части където всеки те уверява колко е "оригинално" всичко.
Лично мнение,не искам да обидя никой.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Hacko написа:Предпочитам да си купя част за колата от немския ибей отколкото от бг-магазин за авто части където всеки те уверява колко е "оригинално" всичко.
Много си прав!
На всичкото отгоре, с подходящи трикове, можеш да докараш изумително ниски цени.
Е, винаги го има и риска "да си купиш котка в чувал"...

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отзиви не ти трябват братче.Ако ше купуваш по-добре се метни на нещо читаво ако наистина е такава цената,то не се отличават много от хубавите.sasho_mf написа:В Пловдив в магазин Евро 07 двата големи носача струват по около 108лв/бр и 78 лв/бр съответно алуминиеви са и са италиянски но не знам фирмата точно и какви са отзивите.