как да вържа ел.стъкла ??!!
- aaharshev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: Pleven 1.8Mi, motorABS,92g.combi-Пасата продаден, фен на Пежо
- Контакти:
как да вържа ел.стъкла ??!!
Привет отново ...имам приятел, който иска Пасата му да е с ел.стъкла и си е купил двете предни машинки ...заедно с корите и бутоните..да ама не знам как да му ги вържа , някой ще предложи схема ....( оригинално знам ,че на моя има кутия под задната седалка и тя управлява всичко ) ама тук няма такава ,а трябва да се връзва по български....Ако някой има идея или схема , ще ми помогне много ....10 ххх предварително и успехи на всички фенове на Пасата...
- aaharshev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: Pleven 1.8Mi, motorABS,92g.combi-Пасата продаден, фен на Пежо
- Контакти:
Благодаря ти ,но както казах Пасата на моя приятел е с механични стъкла и той иска да си постави ел. , също така няма и тази кутийка която управлява ел стъклата на другите модели ( пакета "Комфорт) както му казват някъде....аз не търся схемата на кутийката , а просто да каже някой как бих могъл да свържа бутоните и машинките към ел мрежата.....( с релета ли или с нещо друго) .........
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щом си е купил всичко останало без ctrl unit-a, най-лесно е да си вземе и него (по моргите върви м/у 70 и 90 лв.) и да си възстанови нормалната схема на работа.
Има и вариант с релета но е доста играчка, а и не излиза много по-евтино. Ако все пак решите да ги правите ще се опитам да тегля едно рамо.
При мен е работеща вече системата с релетата, но все още решавам проблема с управлението на десния прозорец от лявата врата, който изниква заради тъпата система на двойния бутон.
Има и вариант с релета но е доста играчка, а и не излиза много по-евтино. Ако все пак решите да ги правите ще се опитам да тегля едно рамо.
При мен е работеща вече системата с релетата, но все още решавам проблема с управлението на десния прозорец от лявата врата, който изниква заради тъпата система на двойния бутон.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Управляващия модул го има в моргата в индустриална зона след Агромашина-импекс. Преди месец имаха 2-3 бройки и ги даваха по 70лв. Съмнявам се да са ги продали всичките така че ще намериш.
Ако искаш да видиш как съм го направил с релетата, мини през "Техносити" (ДЕА) на "Гренадерска" като си свободен и ще ти ги покажа. Или пък ела на някоя от плевенските срещи. Принципно Krasi е по идеите за ел.схемите и ще се измисли вариант в зависимост точно кои копчета сте взели.
Ако искаш да видиш как съм го направил с релетата, мини през "Техносити" (ДЕА) на "Гренадерска" като си свободен и ще ти ги покажа. Или пък ела на някоя от плевенските срещи. Принципно Krasi е по идеите за ел.схемите и ще се измисли вариант в зависимост точно кои копчета сте взели.