Инфо за пасат !?
Инфо за пасат !?
Ще помоля хората тук които са горди притежатели на пасат да дадат инфо за тази кола искам ако е възможно сериозно инфо защото става дума за закъпуване на такава кола ! 90-94 за тез модели 

Passata е доста сериозен автомобил погледнат отвсякъде. Сега зависи ти какво точно търсиш. Ако искаш бърза (спортна кола ) това определено не е такава дори и с голям мотор. Ако искаш просторна, стабилна, сигурна и здрава - това е. Аз лично търкалям такъв 91 година 1,8 моно (на газ) с АБС - седан, вече 5-та година и съм меко казано много доволен. По повод на това че е просторна кола - без преувеличение тази кола предлга място за предните и задни места поне равно ако не и по голямо от S-class на Meecedes ито от по старите (новите са по-тясни) Стабилна - особено ако е синхро няма равна, моята не е, но ня сняг и лед се държи превъзходно- опитвам се насила да я завътря или подхлъзна (с добри зимни гуми ест. и без да ползвам ръчна )- трудна работа ако си и с АБС. Сигурна - няма да те остави на път (освен ако съвсем не е занемарена), много лесна за подръжка и не скъпи части. Много здрава ходова част особено за БГ пътища. Много здраво и зигурно купе. Ако не е имала удар или одраскване не раждясва. Откъм сигурност - много здрава. Виждал съм по пътя за морето челен удар м/у такъв Пасат и ТИР (да не дава господ да се пробва) - вътрешното пространство беше непокътнато, отптред беше неопознаваемо смазана. Та ако тази доста предубедена информазия може да ти е полезна ....
Желая ти успаех и кусмет при покупката, щот късмета при покъпка на кола 2-ра ръка е най-важното
Успех

Успех
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Много добра кола.Препорачвам ти да се ориентираш към внос от Швейцария.Впечатленията са ми,че от там колите са изключително добре поддържани.Ако те интересуват технически характеристики погледни в www.volkswagen.msk.ru
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако взимаш 1.9 турбо дизел внимавай с турбото...в повечето случай, ако няма проблем като я вземеш, в последствие ще се прояви
Иначе колата е железна, дизеларката харчи 7-8 в града, а на дълъг път и по-малко. Един приятел има точно 1.9 TD и досега му е навъртял бая километри и не се е оплакал...като я взе имаше известни проблеми, но те бяха заради некадърността на нашите всепризнати бг "майстори". Колата е супер широка, чувстваш се като човек вътре, а в комби-то можеш да натовариш количка за голф хихи
Иначе недостатък е вибрациите и шума в купето...стара генерация дизел трака и дрънка яко, ама все пак печката си е печка.
Иначе за бензин - вземи 2.0 115 коня, според мен това е удачния двигател за това купе, макар че и 1.8mi се ядва.

Иначе за бензин - вземи 2.0 115 коня, според мен това е удачния двигател за това купе, макар че и 1.8mi се ядва.
- modiliani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Инфо за пасат !?
MASTERA написа:Ще помоля хората тук които са горди притежатели на пасат да дадат инфо за тази кола искам ако е възможно сериозно инфо защото става дума за закъпуване на такава кола ! 90-94 за тез модели
Колата е супер вече и се наслаждавам само дето немога да разбера точния модел на двигателя и всичките му данни но да се надявам, че някой скоро ще пусне нещо по този въпрос
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:25, променено общо 1 път.
- passat_comby
- Автомобил:
- Двигател: