:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Подгряване на задното стъкло? ---> Решено!

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Подгряване на задното стъкло? ---> Решено!

Мнениеот DJ_TOLYO » Вто 31 юли 2007 10:28

Има подобни теми, но малко не ми стана ясно от тях. Та не ми работи подгряването. Като натисна бутона даже и лампичката, която е на него не свети. Това трябва ли да означава, че проблема е там? А ако е така, понеже не съм го правил до сега, как се отваря там таблото? Видях на едно място, че може да е и от масата на нагревателя... Къде да я търся тая маса? Проверих бушона на подгряването - здрав е!

Последна промяна от DJ_TOLYO на Сря 01 авг 2007 19:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 31 юли 2007 12:51

Тя крушката може да е изгоряла. Едни мънички са, на тясно място без никакво охлаждане... като нищо е вдигнала темература.
Бутона за подгряваето, а и другите там се вадят с издърпване.
Виж да не се е измъкнал куплунга отзад, просто.

Потребителски аватар
DJ_TOLYO

Мнениеот DJ_TOLYO » Вто 31 юли 2007 22:37

Е пробвах да дръпна, ма явно по-силно трябва да дърпам... Имам чувството, че цялото барче ше излезе, има ли вероятност да се счупи нещо? А по принцип нали ако е изгоряла лампичката заради това не работи и по-нататък? Сменям я и продължавам???

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Вто 31 юли 2007 22:59

DJ_TOLYO написа:Е пробвах да дръпна, ма явно по-силно трябва да дърпам... Имам чувството, че цялото барче ше излезе, има ли вероятност да се счупи нещо? А по принцип нали ако е изгоряла лампичката заради това не работи и по-нататък? Сменям я и продължавам???

Винаги има вероятност да се счупи нещо :lol: :lol:. Ако е изгоряла лампичката би трябвало да работи, просто няма да има индикация за това. А ти сигурен ли си че не работи? Аз имах проблем със самият ключ-от продължителна работа(като го включа забравям да го изключа-виноват :oops: ) ми се беше стопила пластмасата вътре в ключа и не даваше контакт. Беше се образувала лека дупка-с поялник и малко пластмаса успях да я запълня криво-ляво и засега работи.

Потребителски аватар
DJ_TOLYO

Мнениеот DJ_TOLYO » Сря 01 авг 2007 19:10

Днес си поиграх малко... Извадих го копчето, почистих малко клемите и пластинката вътре, бяха клеясали. Сега работи! Модовете може да трият темата ако решат. :D

Върни се в “Passat”