климатроника ми се побърка
-
- Автомобил:
- Двигател:
климатроника ми се побърка
имах проблем с топлото на климатроника(избими радиаторчето за парното) в сервиза ми го смениха, но оттогава имам много странен проблем.при максимално зададена температура(неработещ компресор)ми духа въздух с външната температура.от32 до22 градуса зададена температура,ми набива яко студ а от 22 до минимум супер жега.къде ли не ходих,никои не можа да ми помогне.ако имате идеи на какво се дължи това,споделете .колата е пасат комби 2ка а климатроника е саден
Последна промяна от luxeon82 на Вто 07 авг 2007 22:30, променено общо 2 пъти.
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Я поогледай буксата на моторчето което върти клапата на парното. Извади я и погледни да не са я обърнали. Може и механичната сзглобка между двигателчето и клапата да не са направили както трябва знам ли
.По принцип за положението на клапата климатроника съди по положението на оста на двигателчето което върти клапата, ако не са зацепени както трябва става мазало.

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
поогледай тука: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=38785
и пак си помисли какъв ти е пасата.
а щом е саден климатроника-върни се при майсторите да си прегледат всичко защото много е голяма вероятността нещо да не е свършено както трябва.
и пак си помисли какъв ти е пасата.
а щом е саден климатроника-върни се при майсторите да си прегледат всичко защото много е голяма вероятността нещо да не е свършено както трябва.