Задни пружини
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Задни пружини
Здравейте на всички, моля да ми кажете какви са пружините за (PASSAT 2.0GT 1993г. комби ,бензин).Къде мога да ги намеря и на каква цена са? Предварително ви благодаря.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
виж тук вече е дискутирано http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=5151
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема колега ти е че са ти счупени пружините (при мен така беше). Бяха ми счупени по 3 намотки от всяка. Амортисьорите въобще не влияят колко ще ти е вдигната колата и колко ще кляка като я товариш - те са като минеш през неравност да ти държи стабилно колата да не подскача - все пак сети се че ако нямаш амортисьори и минеш през дупка ще подскочиш та чак от земята ще се отлепи колата
Решението за комбито е следното - купуваш две нови пружини за Жигула (само че предни) и ги слагаш на пасата отзад. Има малка разлика на външен вид в пружините но 100% гаранция, че стават. Аз онзи ден си смених мойте с такива и съм много доволен.
Цената е 16.5лв за бройка а оригинални за пасата са 85лв едната.
Колата ти се вирва отзад и става перфектно. А амортисьорите ако са ти изпуснали - аз сложих bilstein газови и вози супер с тях и тия пружини.

Цената е 16.5лв за бройка а оригинални за пасата са 85лв едната.
Колата ти се вирва отзад и става перфектно. А амортисьорите ако са ти изпуснали - аз сложих bilstein газови и вози супер с тях и тия пружини.