Пасат Б3 карбуратор 2Е3 1.6, проблемче
- live_for_passat
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
- Двигател: ASZ 2002
Пасат Б3 карбуратор 2Е3 1.6, проблемче
Добър ден фенове на най-страхотната кола на светат
Имам малко проблемче с пасатчето, значи паля - ОК, тръгвам - ОК, засилвам колата с повече от 100км/ч и започва едно гадно давене и край, колата неможе да вдигне над 100, като натисна педала след определено положение и започва да дави... Майстора ми смени бензинови филтри, бензинова помпа (смучела въздух), игличка в карбуратора и една камара маркучи
Тръгнах да си ходя и си викам край, заспа зверчето, засилвам - няма проблеми, и по едно време решавам да намалям, освобождавам от скорост и пускам газта - само претрътна колицата и загасна, след което на кръстовището 5 минути въртях стартера, докато запали, но пак претрътваше и тъй като не ми се ходи за един ден два пъти на майстор искам да опитам да я оправя като вдигна оборотите, въпроса ми е КАК?

- live_for_passat
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
- Двигател: ASZ 2002
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
след като си с карбуратор 2Е3 незнам за какви компове си говорите,а това че ти гасне от високи към режим на празен ход просто не е нормално.Лошо центрован карбуратор.Сам няма да можеш да си вдигнеш оборотите тъй като може да нарушиш съотношението на горивовъздушната смес,което трябва да е 14,7:1.Разполагам с уреди за измерване на същата и регулиране на карбуратора.
- vit_autosofia
- Контакти:
gogul написа:Извинявам се ,че се намесвам но ме интересува наистина:Игличката на карба дето са ти я сменили от къде я взема/купи?
По тоя въпрос ако може и колегата vit_autosofia да каже нещо?
За коя игличка по точно става въпрос.Ако е тази за поплавъковата камера струува към 12лв.и си намирам всякакви части за карбуратори.Та нали с това се занимавам.
- vit_autosofia
- Контакти: