:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

машинка за ел. стькло

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
pitbullkb
Автомобил:
Двигател:

машинка за ел. стькло

Мнениеот pitbullkb » Вто 21 авг 2007 9:14

здравеите някои знае ли кьде рециклират машинки за ел стькла,казаха ми че в софиа е един някаде на Княжево,ако някои знае помагаите

Потребителски аватар
mafiota
Автомобил: Audi A6 C5
Двигател: APU

Re: машинка за ел. стькло

Мнениеот mafiota » Вто 21 авг 2007 9:16

pitbullkb написа:здравеите някои знае ли кьде рециклират машинки за ел стькла,казаха ми че в софиа е един някаде на Княжево,ако някои знае помагаите

вместо да ти я рециклират защо не си вземеш "нова" от автоморгата

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Вто 21 авг 2007 9:18

За ква колица е тва колега???

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Сря 22 авг 2007 23:37

mafiota написа:...защо не си вземеш "нова" от автоморгата

Защото няма из моргите.Това са едни от първите неща дето изчезват от колиците ни по моргите.Или ако има те не са за наши хора,т.е повредени,най вероятно както са и при колегата дето ги търси.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Сря 22 авг 2007 23:50

pitbullkb написа:здравеите някои знае ли кьде рециклират машинки за ел стькла,казаха ми че в софиа е един някаде на Княжево,ако някои знае помагаите

Ами примерно за В3 или В4 веднага ти казвам поне 2-3 морги,където има на цена от 40лв. до 120 цялата врата (поне преди 2 седмици имаше де).
Щом търсиш рециклиране вероятно става дума за машинка с жило а не от тези дето са на В3 и В4 (за В4 не съм сигурен дали не са с жило).
Общо взето да,в Княжево има едно като цехче дето рециклират всякакви жила (за съединители,за ръчни спирачки,за машинки за стъклата и т.н.).Точното място не го помня понеже за последно ходих преди сигурно има 5-6 години ама като се движиш по главната се падаше някъде отдясно около последната спирка на трамваите.
Т.е. хващаш по бул.Цар Борис 3-ти и караш докато влезеш в Княжево...караш направо и по средата има трамвайни линии.В един момент линиите завиват (последната спирка) и там е момента да попиташ някой дали знае къде точно се намира въпросното цехче (често минавам оттам ама табела не съм видял честно казано ама не съм и гледал).
Успех!

Върни се в “Passat”