Кора на Б5
- teototi
- Автомобил:
- Двигател:
Кора на Б5
Здравейте,автомобила който карам ми го докараха без защитна кора на двигателя от долу!!!Намерих нова-купих я за 80лв.Въпроса ми е -с болрове или винтове-рапидки се захваща от долу?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти колега!
Моята кора си е оргиналната Б5 дизел,но едва се държеше.Сложих рапидки допълнително на нови места и изрязах отвор под пробката за маслото на двигателя.На отвора направих капаче което се държи също на две рапидки.В началото поглеждах по-често,не се е разхлопала кората и досега - 30хил км.
Моята кора си е оргиналната Б5 дизел,но едва се държеше.Сложих рапидки допълнително на нови места и изрязах отвор под пробката за маслото на двигателя.На отвора направих капаче което се държи също на две рапидки.В началото поглеждах по-често,не се е разхлопала кората и досега - 30хил км.
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- teototi
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти колега!
Моята кора си е оргиналната Б5 дизел,но едва се държеше.Сложих рапидки допълнително на нови места и изрязах отвор под пробката за маслото на двигателя.На отвора направих капаче което се държи също на две рапидки.В началото поглеждах по-често,не се е разхлопала кората и досега - 30хил км.[/quote]
Това с отвора на пропката е много хитро!Ще взема да го направя и аз.Благодаря ви!
Моята кора си е оргиналната Б5 дизел,но едва се държеше.Сложих рапидки допълнително на нови места и изрязах отвор под пробката за маслото на двигателя.На отвора направих капаче което се държи също на две рапидки.В началото поглеждах по-често,не се е разхлопала кората и досега - 30хил км.[/quote]

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Малко подробности, с картинки, и описание на руски - ТУК
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
Re: Кора на Б5
teototi написа:....Намерих нова-купих я за 80лв.
Колега би ли споделил от каде закупи тази кора защото аз нямам такава а цената за която говориш е повече от актуална.
- teototi
- Автомобил:
- Двигател:
sasho_mf, взех я от гр.Благоевград.На околовръстното има автокъщи,включително за авто-части на старо.Оказа се ,че имат нови.Първо обади цена -70лв.,после поиска 80.Кората е произведена в Полша.Не съм експерт ,но взех това което трудно намерих.Според мен е сносно направена -качествено.Утре ще кача снимки.Ако през седмицата ходя до там -ще дам по-точна информация-телефон ,фирма и т.н. 

- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
teototi написа:sasho_mf, взех я от гр.Благоевград.На околовръстното има автокъщи,включително за авто-части на старо.Оказа се ,че имат нови.Първо обади цена -70лв.,после поиска 80.Кората е произведена в Полша.Не съм експерт ,но взех това което трудно намерих.Според мен е сносно направена -качествено.Утре ще кача снимки.Ако през седмицата ходя до там -ще дам по-точна информация-телефон ,фирма и т.н.
Да би било добре ако научиш поне името на фирмата защото имам човек в София който пътува до Благоевград и може да ми я вземе.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Виж това /не съм го проверил/
http://audibg.com/index.php?showtopic=27260
http://audibg.com/index.php?showtopic=27260