Полуоска- късата от Голф 3- дизел, става ли на Пасат В3?
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Полуоска- късата от Голф 3- дизел, става ли на Пасат В3?
Здравейте, колеги! Днес ми се счупи полуоската, точно дето държи скобата на външния маншон. Бих казал, че проблема ми е малък, имайки предвид, че снощи се прибрах от морето и това можеше да се случи и на 500км. от вкъщи. Взех от един приятел от катастрофирал Г3- дизел полуоската и сега отново съм в движение. Разликата е в дебелината- тази от голфа е с по- голям диаметър. Питането ми е: Така ли да оставя нещата, или да си търся полуоска, като моята? Благодаря!
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Точно дължината ме интересува, еднакви ли са, защото аз отидох да търся полуоска и докато се върна приятелят ми, беше сложил вече неговата, без да я мерим. Между другото намерих една от Пасат, но и тя беше по- дебела, а на дължина- еднакви с моята. Може би беше по- правилно да питам, ако има разлика в дължините, има ли шанс да стане, защото сега ме дерзае мисълта, дали утре да свалям всичко отново, за да съм на 100% сигурен, че всичко е както трябва. Все пак мерси vasstop!vasstop написа:Ако дължината е същата - карай си така, няма да имаш проблем.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател: