От известно време насам имам проблем с колата. На бензин ми прекъсва, а на газ си беше всичко наред докато от скоро не почна сама да гасне и от време на време като и подам повече газ да гърми отпред при дебитомера. Вече смених един дебитомер та са ми ясни последствията. Днеска забелязах нещо ново. След като ми изгърмя веднъж, наместих гумата на кихалката и от там се почна сестемно от нормални обороти изведнъж застава на може би около 0,2 оборота. Всички лампи светват но колата не гасне. Мъчи се но не гасне. Докато е в такова положение преминавам на бензин но никакъв ефект. Само където аванса почва да чука ама яко. Оставих я да почине едно кафе време, качих се и потеглих без никакви проблеми. Т.е това нещо ми го прави когато и скимне. Преди около 1000км смених капачка и палец. Чудя се какво може да е и ако някой може нещо да подскаже нека да сподели. А на бензин проблема е когато е на ниски обороти и подам газ. Много трудно поема дори се успива и не показва ефект. Питам се дали няма някакъв проблем с делкото, щото на бензин постоянно ми се чува че чука аванса след като види малко изнанагорно.
10х

Проблем с Пасаторчето!