ПРОБЛЕМ С БОЯТА!!!
ПРОБЛЕМ С БОЯТА!!!
Здравейте на всички от форума!Искам да помоля ако е възможно да ми помогнете.Имам перфектна Б3 сребрист /перлен/металик!Но в нашата родна действителност някой хубавец ми е сипнал нещо на предния капак и ми е разяло лака!Петното не е много голямо но се вижда боята от долу!Мога по някакъв начин да го "запечата"без да прбеоядисвам капака и ако може какво точно да купя или къде биха могли да го направят.Благодаря ВИ!!!
Лелел
писна ми,зимата ми я счупиха пред хотела в планината сега пак ама на морето...как може да има такива олигофрени кво им харесва толкова тая кола не знам ...да беше нова,а то.......... все си мислех че като ти е по стара колата няма да се оглеждат в нея.....
Мисля, че знам къде да отида за да е пак перфектна......малко е цифра ама си струва......

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това твойто съм го опитвал,но аз имам още с какво да се похваля.
Измивам си колата.Лично.Като за мен си.Ама лъщи,ама свети,по едно време една муха се опита да кацне и се подхлъзна-два счупени крака.На другия ден ставам и я гледам мощно оповръщана.
Още един от многото случаи:Хващам крадец.На местопрестъплението.Пред мен на два метра го гледам как ме краде.Пребих го!Без да искам!...ми осъди ме не кой да е,а държавата...едва се разминах само с глоба...сега съм престъпник.
Свидетеля,благодарение на който ми го нацепиха сега е на 2-3 метра от мен.Разделя ни една стена.Тъй като майка ми му гледа години наред децата,той просто реши,че не може да остане длъжник. 
Измивам си колата.Лично.Като за мен си.Ама лъщи,ама свети,по едно време една муха се опита да кацне и се подхлъзна-два счупени крака.На другия ден ставам и я гледам мощно оповръщана.

Още един от многото случаи:Хващам крадец.На местопрестъплението.Пред мен на два метра го гледам как ме краде.Пребих го!Без да искам!...ми осъди ме не кой да е,а държавата...едва се разминах само с глоба...сега съм престъпник.

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всичко,което си написал е 100% вярно и изпълнено от мен.Гаража ми вече е на най-хубавото място(под единствената сянка и точно пред входа
),за да ми е гот!Като бонус към гаража получиха и канал(в момента го бетонирам).
След като го завърша възнамерявам да влезе в действие като клубен сервиз.
Освен това се надявам да харесват Металика,Сепултура,Машин хед...,защото съм им осигурил качествен звук в нас и колата(пък много от колегите,които ще ми гостуват,също слушат жица на големи бас каси).

Имам и каско и в гараж я държа.......обаче на морето къде да търся гараж..........а зимата беше пред хотела......простооо .....простотията няма край.....Не съм сигурен че каското ще ми го признаят ......то се вижда че е направена пакост но като ги знам ще ми кажат "Еми пич колата ти е стара и и е дошло времето на боята"....ще отида и ще видиме дали ще ми хвърлят някой лев..........че капака сигурно отива към 300 за този цвят
Все пак ще питам дали не може само с корекция да мина....петното не е голямо но адски ме дразни.... 

пич отиди в каското, тях не ги интересува какво е станало, ако е пълно каското като мойто няма да имаш проблем, (казвам го от личен опит защото одарих калника си в гаража след което отидох да напиша какво е станало, а те снимаха и след 2 седмици ми преведоха парите) - аз сам в евроинс, ако и ти си там няма да имаш проблеми (чул сам че и в виктория няма проблеми) успех 

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ами аз имах подобно приключение с дребната разлика,че при мен наистина си и дойде времето на боята (предна лява врата на стария Пасат се оказа че е пребоядисвана ама направо върху лак-а на предишната боя и започна да се люпи разбира се новата боя заедно с лак-а на старата - грозна гледка).Та отидох си аз на оглед в ДЗИ,където колата има пълно каско (по времето на огледа боята си беше перфектна) и ми оцениха щетата и в техен сервиз оправиха проблема (пребоядисаха вратата в същия цвят ама както трябва - до ламарина,после грунд и боичка
).
Така че смело при застрахователя и ако не е някой пендел няма да има проблеми.
Иначе въпросната гадост дето са ти сипали най-вероятно е "Антилак" - произвежда се от Лакпром и цената е около 2-3лв за половин кило (метална кутия).Това нещо нанесеш ли го върху боя и го оставиш след някой и друг час с течаща вода измиваш лак-а,боята и каквото има отдолу (грунд,гумено Боди или друг тип покритие).
Прилагах го на джипа на брат ми като го беше ударил (подготовка за боядисване) и прави чудеса с боята вместо да жулиш с четка 100 години.Децата идиотчета от квартала много го тачат ама и много бой ядат заради него.
Успех!

Така че смело при застрахователя и ако не е някой пендел няма да има проблеми.
Иначе въпросната гадост дето са ти сипали най-вероятно е "Антилак" - произвежда се от Лакпром и цената е около 2-3лв за половин кило (метална кутия).Това нещо нанесеш ли го върху боя и го оставиш след някой и друг час с течаща вода измиваш лак-а,боята и каквото има отдолу (грунд,гумено Боди или друг тип покритие).
Прилагах го на джипа на брат ми като го беше ударил (подготовка за боядисване) и прави чудеса с боята вместо да жулиш с четка 100 години.Децата идиотчета от квартала много го тачат ама и много бой ядат заради него.
Успех!