рефлектори на фарове за В3
- MADZABAR
- Автомобил:
- Двигател:
рефлектори на фарове за В3
Имам от скоро б3 още като го купих ми направи впечатление, че фаровете светят много слабо. Питах и други колеги с такива коли и ми казаха да си сменя рефлекторите. Сминих ги и пак е същото. Накрая си монтирах и едни халогени за да вийдам поне дупките по пътя, но това не е решение. Дали да не взема да си сложа направо едни нови "тунинговани" фарове (може и ангелски очи) или нещо подобно за да се появи светлина на пътя, която не е от уличните стълбове, щото вечер съм като Люк Скайуокър (карам пасатора ръководен не от зрението си ами само от "силата").
Последна промяна от MADZABAR на Съб 15 сеп 2007 8:35, променено общо 1 път.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
MADZABAR написа:Питах и други колеги с такива коли и ми казаха да си сменя рефлекторите. Сминих ги и пак е същото.....
...Почерпи ги по бира, щото ако ти бяха казали да смениш колата...

Най- вероятно се нуждаеш от това, но все пак си провери, като за начало зареждането и състоянието на всички връзки, по които протича силен ток. Провери и с търсачката, със сигурност ще намериш решението на проблема...., поне за там "силата" ни ти е нужна!

п.п. редлектори

- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
VW_forever написа:SMYD написа:Сложи си релета на фаровете!Има голям ефект.
Виж в "Направи си сам"-раздела!
... Ей това е вече ново, благодаря колега веднага ще проверя...
...Аз какви ли глупости съм писал в по- горният пост...
![]()
Също така не карай с обикновенни крушки.
Я да попитам - случайно сменял ли си крушките след като си я взел?
Ако са стари крушките се получава нагар по реутан-а им и започват да светят много по-слабо.
Аз лично като си взех колата беше с гадни фарове и си сложих релета (осезаема ралзика нямаше макар че да,беше малко по-добре).Истинската ралзика се появи като ми изгоря едната крушка и я смених (пак като старата 55/60W).Сега съм с крушки Osram Silverstar 50%+ (светят бяло а не жълно ама не такова синьо а чисто бяло) и ралзиката е много голяма.Лично аз ти ги препоръчвам.Цената им е по 8-9лв на крушка и ги има със сигурност в Ауто+.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
juve написа:Osram Silverstar 50%+
само един кусур имат - това + 50 % означава и - 50 % във времето живот..... а и сега като ни подкарат пак на къси по цял ден... иначе релета - там е истината
Спор няма!
Дават им като период на безпроблемна работа една календарна година.Това са реални данни,засечени точно експериментално.Едната изгоря на година и месец и малко и седмица след нея изгоря и другата.
Все пак са по 8лв не са кой знае каква цифра за година

Аз лично съм и твърдо ЗА релета ако е доказан пад в инсталацията над 1V.Иначе реално е безсмислено да се слагат (освен че удължават живота на превключвателя на таблото,на копчето за пускане и контактния ключ).
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
за фаровете