ПРОБЛЕМ СЪС СТАРТЕРА-ПАСАТ Б3
- valioboy
- Автомобил:
- Двигател:
ПРОБЛЕМ СЪС СТАРТЕРА-ПАСАТ Б3
ЗДР.НЯКОИ ИМАЛ ЛИ Е СЛЕДНИЯ ПРОБЛЕМ.пРИ ОПИТ ЗА ЗАПАЛВАНЕ ПОНЯКОГА КОЛАТА МИ ИЗДАВА МН СТРАНЕН ТЪНЪК ЗВУК И СЕ УКАЗВАМ ПАК НА КОНТАКТ И ПРИ ПОВТОРНО ВРЪщАНЕ НА КЛючА ВЕчЕ ПАЛИ.....??????? КаКВО ЛИ Е ?????
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Имаш предвид едно като пищене, без да завърта мотора ли?
Вероятен проблем с бендикса. Напълно възможно е да са толкова износени всички втулки, че просто да не успява да се изхвърли напред, към маховика.
Втулките се сменят лесно, като се изключи тази, дето е в кожуха на скоростната кутия. Тя без канал не минава
Ако сваляш стартеа, имай предвид, че единия, предния за колата болт държи и мотора. Не е проблем да го извадиш болта и пак да го пъхнеш за всеки случай. Поне при мен никога не е имало грижа за пропадане на двигателя, но имай едно наум!
Вероятен проблем с бендикса. Напълно възможно е да са толкова износени всички втулки, че просто да не успява да се изхвърли напред, към маховика.
Втулките се сменят лесно, като се изключи тази, дето е в кожуха на скоростната кутия. Тя без канал не минава

Ако сваляш стартеа, имай предвид, че единия, предния за колата болт държи и мотора. Не е проблем да го извадиш болта и пак да го пъхнеш за всеки случай. Поне при мен никога не е имало грижа за пропадане на двигателя, но имай едно наум!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
VW_forever написа:Теодор написа:Много съгласен
![]()
Тези от 10-12лв карат по 2-3 месеца максимум, читавите са около 45-50лв.
...Остава само да кажеш откъде (освен Юнито), защото и аз имам интерес и каква е гаранцията, че в крайна сметка не си е същия, като този от 10- 12лв....
- В София Ауто+ и Нелас, при вас нямам идея.
П.С. Забравих ако клемореда е от бяла пластмаса бягай далече, истинските са от черна

- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:.....П.С. Забравих ако клемореда е от бяла пластмаса бягай далече, истинските са от черна
Аз за три години втори клеморед сменям, но в интерес на истината и двата са от бяла пластмаса.....Мерси!
niviat написа:Купи си от Юнито , 47лв. Първия път си купих по-скъпия клеморед ( 18 лв) от друго място и резултата беше трагичен...
... От колко време си с този от Юнито и някакви проблеми...?
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател: