Пасат B3 АRRIVA без климатик-възможно ли е?
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Пасат B3 АRRIVA без климатик-възможно ли е?
Колеги,искам да Ви попитам дали наистина има такъв Пасат изпълнение Арива без климатик?Понеже един приятел вкарва коли от Италия и ми каза,че имало такъв Пасат без климатик,а аз до колкото знам,че Арива-та са със всички екстри за този модел (включващи и климатик в екстрите),но двигателя му бил не 90,а 75 к.с.?Имали някакво значение колко конски сили е,за да има климатик (според мен не би трябвало да има) и да е Арива (според мен не е догледал допълнителните копчета)?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Да, има такъв!
Лично го видях, когато оглеждах за колега от форума няколко пассата тук, из пловдивските морги, величаещи се за автокъщи!
Всъщност, това беше единствената кола, която наистина ми хареса.
Производство '93, ABS мотор, надпис Arriva отзад и БЕЗ КЛИМАТИК!!!
И аз мигах поне 10 секунди на сухо, но нито личеше да е имало някога в двигателния отсек, нито по таблото...
За сметка на това беше изключително запазен и двигателя мъркаше много приятно.
Единствения кусур беше, че му искаха 4 500 лв!
Лично го видях, когато оглеждах за колега от форума няколко пассата тук, из пловдивските морги, величаещи се за автокъщи!
Всъщност, това беше единствената кола, която наистина ми хареса.
И аз мигах поне 10 секунди на сухо, но нито личеше да е имало някога в двигателния отсек, нито по таблото...
За сметка на това беше изключително запазен и двигателя мъркаше много приятно.
Единствения кусур беше, че му искаха 4 500 лв!

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Арива има с климатик и климатроник и съм виждал
Иначе има и без климатик или климатроник - даже един колега има.
Доколкото той ми е обеснявал и съм забелязал Арива-та всъщност си е същия като другите ама пластмасите на огледалата са в цвета на колата,има кожа на лост-а за ръчната спирачка и доколкото помня топката на скоростния лост е по-стилизирана.Салона му е същия като моя и може и само да ми се струва ама седалките са му малко по-меки от моите.Друго не се сещам.

Иначе има и без климатик или климатроник - даже един колега има.
Доколкото той ми е обеснявал и съм забелязал Арива-та всъщност си е същия като другите ама пластмасите на огледалата са в цвета на колата,има кожа на лост-а за ръчната спирачка и доколкото помня топката на скоростния лост е по-стилизирана.Салона му е същия като моя и може и само да ми се струва ама седалките са му малко по-меки от моите.Друго не се сещам.
scuba написа:radotom написа:..
..
Mда... някой караме точно такава кола.... И съм много доволен от нея![]()
Като се замисля... НЕ СЪМ виждал Арива с климатик
Ми колег ако ти се идва до Добрич да ти покажа