:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Изгоряла бензинова помпа

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
stereofonix
Автомобил:
Двигател:

Изгоряла бензинова помпа

Мнениеот stereofonix » Пет 21 сеп 2007 19:24

Здравейте на всички в форума.За съжаление се наложи да се разделя със старата си бензинова помпа и сега трябва да търся нова таква. За това искам да се допитам до вас къде мога да намеря такава помпа. Автомобила е VW PASSAT 3 година на производство 1993 година модела е комби с двигател 1800 куб.см 90 конски сили. Аз лично съм от провинцията и искам да ме насочите ориентировъчно за цена и град в който може да се закупи такава помпа. [/img]http://images21.snimka.bg/004043277-big.jpg
http://images21.snimka.bg/004043279-big.jpg

Каха ми само че по този номер трябва да търся нова помпа . Благодарен съм за помоща Ви предварително :)

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пет 21 сеп 2007 19:40

Напиши й номерът ето тук: http://www.bosch.bg/bg/products/car_equ ... /index.htm
И ще видиш ориентировъчна цена за помпа Бош.

Това е масовата помпа за Пасатите.В китайски вариант е около 150 лева.
В бразилски (Валбро) малко повече.

Не зная до кой град смяташ да ходиш.

Фирма Косер продават помпи,мисля,че имат Валбро,както и други марки.
Ако караш на бензин май е по-добре да си дадеш парите за оригигинална на Бош.Но ти си знаеш джоба по-добре от мен.
В Пловдив дистрибутори на Бош са Авел.

Потребителски аватар
stereofonix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stereofonix » Пет 21 сеп 2007 19:50

Благодатя ти много . Оригиналната помпа на BOSH е 303 лв а сега дарпам ценовата листа на косер да видя както те предлагат. От град Нова Загора съм.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пет 21 сеп 2007 19:52

stereofonix написа:Благодатя ти много . Оригиналната помпа на BOSH е 303 лв а сега дарпам ценовата листа на косер да видя както те предлагат. От град Нова Загора съм.

303,ама без ДДС :shock

Виж и тази марка - AIRTEX - също в Косер,има я в Текдок,значи е читава.

Потребителски аватар
stereofonix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stereofonix » Пет 21 сеп 2007 19:59

За съжаление на косера не мога да отворя ценовата листа ... не знам с коя програма може да им разгледам цените .... да си имаш на идея нещо?

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пет 21 сеп 2007 20:11

stereofonix написа:За съжаление на косера не мога да отворя ценовата листа ... не знам с коя програма може да им разгледам цените .... да си имаш на идея нещо?

Няма да стане,става само с тяхна програма,която я имат клиентите им на едро. Звънни по телефона,кажи им номера,ще ти кажат цена и марка,не се и съмнявам.
Потърси в Интернет фирми,които продават помпи - Еуро 07,Аутопарса,Косер,Авел,звънни в ХААС - Пловдив и Порше БГ - официални представители на VW,питай наред за цени и марки и което те устройва най-добре него си вземи.
Фирмите с радост ще ти пуснат помпата по Еконт с наложен платеж (поне повечето) или ще я пратят на техен клиент,близо до теб.
Давай.

Върни се в “Passat”