Капакът на багажникът не задържа
-
- Автомобил:
- Двигател:
Капакът на багажникът не задържа
VW 1.9 TDI пасат комби като отвора задният капак не задържа в горно положение има едни водачи незнам какъв е принципът на дейстие на тези водачи но не държат в горно положение а той е много тежък и го държа на ръка какво може да се направи моля за съвет?
- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Колега, ще ти дам едно решение за проблема, но е малко кофти. Застани отзад на колата при отворена врата, хвани с двете ръце точно по средата по еди амортисьор и ги разпъни навън по малко. Лошото е, че по този начин ги кривиш, но ще ти задържат отворен капака. Преди години карах WV passat 3 и по този начин си реших временно проблема.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Точното им наименование е газ-федери (може и да няма тиренце по средата, не съм сигурен)
Не ги закачай! Като се постопли пак ще си държат най-вероятно
И моите изпускат в момента. Изпускаха и миналата зима, ама на пролет вече си бяха отново ОК
Всъщност, ако задържа капака в най-горно положение за повече от 10 сек. вече не изпускат, но не рискувам да пробвам, когато съм се навел!
Не ги закачай! Като се постопли пак ще си държат най-вероятно

И моите изпускат в момента. Изпускаха и миналата зима, ама на пролет вече си бяха отново ОК

Всъщност, ако задържа капака в най-горно положение за повече от 10 сек. вече не изпускат, но не рискувам да пробвам, когато съм се навел!