1990 Passat B3 1.8GT G60 Syncro Avant

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Gelle
Автомобил:
Двигател:

1990 Passat B3 1.8GT G60 Syncro Avant

Мнениеот Gelle » Чет 29 май 2008 10:54

На скоро си взех Пасата и нещо не ми се връзват нещата. На моя пише 220 km/h докато на другите които съм гледал в нета са до 260km/h на километража. Искам да попитам може ли да не е истинско G60? Макар, че на компресора си пише G60 и двигателя е идентичен с този на другите G60. Във талона си пише че е 118 Kw ама нещо тромаво се набира. не съм му правил никаква профилактика на компресора и така на татък.

Потребителски аватар
Radoslav_Radev
Автомобил:
Двигател:

ре

Мнениеот Radoslav_Radev » Чет 29 май 2008 14:07

имахме такъв същият случаи в Търновско с братчеда,
уж читава колата ,да де ама се указа че потрошили самият километраж при опит за връщане на цифричките назад и нямали самият келометраж за модела та му забили ко имали,та и на тоците си пасваше но пишеше с 40 по малко от другите,е колата бе Мерчо,но мисля че и тук може да стане същото,ДАНО ГРЕША :roll:

Потребителски аватар
Gelle
Автомобил:
Двигател:

Re: ре

Мнениеот Gelle » Чет 29 май 2008 15:20

[quote="Radoslav_Radev"]имахме такъв същият случаи в Търновско с братчеда,
уж читава колата ,да де ама се указа че потрошили самият километраж при опит за връщане на цифричките назад и нямали самият келометраж за модела та му забили ко имали,та и на тоците си пасваше но пишеше с 40 по малко от другите,е колата бе Мерчо,но мисля че и тук може да стане същото,ДАНО ГРЕША :roll:[/quote

Ако е така значи би трябвало да не отчита правилно километража. Или се бъркам

Върни се в “Passat”