Имам проблем с луфт в горният край на волана
Имам проблем с луфт в горният край на волана
Имам проблем с луфт в горният край на волана и не мога да сваля конэолата с ръчките эа мигачите и фаровете и не энам как се освобождава эаключването на волана! Ако може някой да даде акъл-голямо благодарско!!!!!!!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Пасата е В-3 ! След като свалих волана и освободих конэолата с ръчките эа чистачките и мигачите и опитвах при раэлични положения на ключа,всеки път всичко тръгваше комплект-остта и конэолата!К.Одаджийски написа:И на какъв пасат казваш е това?
Иначе за да свалиш конзолата с ръчките първо трябва да свалиш волана, след което конзолата. Начините са различни, в зависимост от вида автомобил.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Имаше мисля /говоря по памет, щото не съм го свалял, но волана и корите да/ та имаше едно лагерче отгоре, което също трябва да се свали и една гадна шайба която държи пружината, която пък незнам точно какво върши /луфт обира някакъв. Едно шестограмно болтче трябва да има отдолу на тази конзола. То реално държи конзолата с ръчките за прътовте там. Според зависи от модела като се отвие или ще падне парче от конзолата или само ще се разхлаби.
Това е всичкото инфо по въпроса което мога да ти дам.
Надявам се да е било полезно и да свършиш работата.
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа:Имаше мисля /говоря по памет, щото не съм го свалял, но волана и корите да/ та имаше едно лагерче отгоре, което също трябва да се свали и една гадна шайба която държи пружината, която пък незнам точно какво върши /луфт обира някакъв. Едно шестограмно болтче трябва да има отдолу на тази конзола. То реално държи конзолата с ръчките за прътовте там. Според зависи от модела като се отвие или ще падне парче от конзолата или само ще се разхлаби.
За да развиеш това лагерче ти трябва по-специална скоба, която не на много места имат.