Ето какъв номер ми направи колицата. Паля си я на гас. Няма проблеми. Всичко е супер, колицата върви, но днеска я превключих на бензин и изчаках да поработи 1-2 мин да позагрее. След това подавам гас да достигне 2000-2500 оборота. След което рязко дадах гас и колата тръгна да гасне. Отпуснах гаста и колата започна да се изфорсирва. Забелязах, че след като веднъж направи 3500-4000 оборота само да и задам и си пълни оборотомера - проблеми няма(Трябваше да се включи прекъсвача но не можа).
Въпроса ми е това гаснеене при пи ниски обороти (прави го дори и на място, но само на гас)От какво може да е? Струва ми се че може да е от калпав бенз, защото съм чувал че така ставало ако не е хубав бензина.

проблем или не?
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
ми може да ти е позамърсена дюзата,хакаш 1добавка за почистване на дюзи и така се лекува дистанционно.При мене глъхнеше,мислеше,прихълцваше от време на време,нахаках 2 добавки последователно на 2 зареждания и сега е пушка,връи
Иначе може да се е пошашавила малко ламбдата от газта и доде влезе в час..или ECU-то.
Иначе може да се е пошашавила малко ламбдата от газта и доде влезе в час..или ECU-то.
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
ми аз пробвах първо с една лики моли,после с някаква американска май беше не се сещам името и .Аз моята я използвах в15литра по-концентрирана,и другата в толкова.По спомени струваше към 7-8лв,ама си иска да караш на бензин някой и друг ден само с прецъкване няма да стане,засега аз съм доволен при мене беше това.
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател: