Въпрос-в Кауфланд продават зимни гуми
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос-в Кауфланд продават зимни гуми
Заслужава ли компромиса с качеството на DEBICA на тази повече от атрактивна цена за 195/65/R15 - 86лв.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
а бе за метро не знам , ама за кауфланд не бих взел нищо от тях ...по скоро бих инвестирал в техен магазин във вид на авиационна бомба .... иначе дебицата не са лоши гуми за парите си .... за зимата поне....
( аз си карам с малоя само , ама малоя-та Креста е по твърда от дебица фриго .... за креста 220 говоря ..за Cresta - 300 ще е мекичка , ама до колкото знам няма за 14 а само за 15 и нагоре размери
)
( аз си карам с малоя само , ама малоя-та Креста е по твърда от дебица фриго .... за креста 220 говоря ..за Cresta - 300 ще е мекичка , ама до колкото знам няма за 14 а само за 15 и нагоре размери

-
- Автомобил:
- Двигател:
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Карал съм с DEBICA 195/65/R14
FURIO, мисля че бяха, до миналата година. Лично мен не ми харесаха, поради факта, че винаги имаше едно биене във волана, просто на баланс показваше, че е добре, а на колата се получаваше проблем. Обърнах задните и предните, но пак същото... Иначе един приятел с мен си взе Фриго и не се оплакваше... Разликата също беше и в това, че на мойте пишеше Туркиш, а неговите бяха полски...
П.П. Всеки път балансирам гумите на една и съща машина, при един и същи майстор, така че грешата от тая страна я изключвам...

П.П. Всеки път балансирам гумите на една и съща машина, при един и същи майстор, така че грешата от тая страна я изключвам...
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Гумите в Кауфланд са Debica Frigo Directional, дот-а им е 20 и някоя седмица на тази година, изглеждаха оригинални, но гаранция май не дават. Иначе гумата е добра, на сняг и лед не отстъпва на моделите на Goodyear, Michelin и т.н. /даже е по-добра/ , но на сухо и киша /вода/ не е добре - това според тестовете.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
dmitko написа:Гумите в Кауфланд са Debica Frigo Directional, дот-а им е 20 и някоя седмица на тази година, изглеждаха оригинални, но гаранция май не дават. Иначе гумата е добра, на сняг и лед не отстъпва на моделите на Goodyear, Michelin и т.н. /даже е по-добра/ , но на сухо и киша /вода/ не е добре - това според тестовете.
Абсолютно вярно е.
Аз съм с такива.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Доколкото знам Гудиър са им собствениците на Дебика. Аз от 6 години ползвам такива зимни гуми от трите вида шарки които излизаха /за зимни гуми става въпрос/ и съм повече от предоволен.
Миналата година нови 14 ки ги купих за 91лв. бройката. Сега незнам каква е далаверата в Кауфланд, но самата гума си заслужава.
Миналата година нови 14 ки ги купих за 91лв. бройката. Сега незнам каква е далаверата в Кауфланд, но самата гума си заслужава.