:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Отремонтиране на платка врата В5 - вече решен проблем

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Отремонтиране на платка врата В5 - вече решен проблем

Мнениеот dpassat » Пет 05 окт 2007 21:21

Колеги, тъй като всеки втори автомобил от поколението на В5 или респективно голфове и бори има проблем с платката във шофьорската врата да ви дам един майстор, който разглоби при мен, направи профилактика на ВСИЧКО във вратата и откри и отстрани проблема със бравата- при мен не беше проблема с микропревключвателите, оказа се прекъсната писта. Много се разглабя, разоборудва се цялата врата, има скрити уловки, ако не знаете и развиете само болтовете да счупите нещо. В зависимост от проблемите за около 150 лева имате всичко работещо с 2години гаранция. Зумер светлини, плафон врата, вътрешни светлини и т.н. Всички знаете че във фирмените сервизи сменят като се поръчва тази платка като част от монолитно тяло на цена от 250 лева и отделно още 100 за монтаж. Гаранцията е пак подобна но за да разберат че това е проблема имате оше едно диагностициране което може да достигне 50-100 лева и накрая смятайте колко сте вътре финансово
Контакт с лечителя: П. Маджаров (автоелектро услуги) - мобилен 0889182076, има и тези в сайта но тях не съм ги прозвънявал. :lol: 0886-444-667, 0895-668-672 има и сайт в нета на www.madjarov-service.com

Аз от този форум се свързах със човека и съм доволен.
Много се надявам да съм бил полезен на някои от вас.
Работата отнема няколко часа в зависимост какъв е проблема на платката. При мене не се наложи да си купувам предварително консумативи като щипки и т.н.
Приятна вечер. :lol:

Върни се в “Passat”