Колеги, престои ми смяна на предни амортисьори. Въпроса ми е: дали при мен се сменя целя ботуш на амортисьора или само пълнителя (самия амртисьор).
Автомобила е Пасат, 1.8 ми, 1989 г.

предно окачване
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
aisd написа:Сигурен ли си. Защото ми казаха, че ми трябва целия макферсон.
- Сигурен съм разбира се, предния ми Пасат беше 89г и му смених само пълнителите така са до 91г. На сегашния ми 92г се сменя целия. Разбира се и ти може да смениш целия но разликата в цената е почти двойна

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
zfa159 написа:Моя беше 90-та с RP двигател (1.8ми) и се сменя целия (неразглобяем капсолован).Доколкото знам само на 2.0 се сменя само пълнителя от В3 (за Г60 и дизелите незнам как е).Питах на много места и се предлагат само цели (за стария ми Пасат) и всеки казва,че не се сменя само пълнителя.....знае ли човек
- zfa159 сменял съм лично пълнителите така че вярвам повече на себе си отколкото на псевдо-майстори и продавачи. Не визирам теб разбира се ти споделяш какво са ти казали

- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
zfa159 написа:Моя беше 90-та с RP двигател (1.8ми) и се сменя целия (неразглобяем капсолован).Доколкото знам само на 2.0 се сменя само пълнителя от В3 (за Г60 и дизелите незнам как е).Питах на много места и се предлагат само цели (за стария ми Пасат) и всеки казва,че не се сменя само пълнителя.....знае ли човек
И при мен се сменя целия.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
aisd написа:Впрочем колата е с ABS. Та как се води - ABS или RP.
Това, че колата има вграден ABS по никакъв начин не е свързано с кода на мотора.
И моята има ABS, но двигателя 2Е. Погледни в големия талон как се води.
По темата -> При мен се сменят само пълнтели, но аз смених и ботушите, защото бяха доста кородирали.