Момчета много се притесни даите съвет
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Момчета много се притесни даите съвет
Здр на всички от форума.Първо иском да кажа че следя форума от година и половина защтото посабрах пари и реших да си купя любимата ми марка .Тя вече е факт купих си Пасат 4 1997Гг бензин автоматик 1.6 седан месец Юни и съм много благодарен на форума от кадето черпя техническа и всичко което човек го интересува за любимата ни марка но ми се случи нещо по колата което много ме притесни което във форума не го намерих .Вече съм навъртял точно 10000 км и два пъти досега ми случи следното .Значи както си карам колата преди паркиране със не повече от 10-15 км изведнъж ми светва на таблото акумолатора кето значи че няма ток така ми блокира хидравликата /забравих да напиша че е със хидравлика/ и същевременно нямам никакви спирачки със една дума абсолютно неуправляем автомобил Добре че бях с малка скорост АМИ АКО ТОВА МИ СЕ СЛУЧИ НА МАГАСТРИЛАТА.Не съм много запознат със техническата информация но ако някои може да ми даде съвет нормално ли е това /КАТО СИ МИСЛЯ ЧЕ МОЖЕ И ОТ БЕНЗИНА ДА МИ Е ПРЕКЪСВАЛА КОЛАТА /. И още един въпрос на колко км се сменя маслото на автоматичните скорости и каква масло се слага
Добре дошъл!
Това, че ти светва лампата на акумулатора, оставаш без хидравлика и спирачски, не заначи ли, че просто колата ти загасва???
Дори и изгасена тя ИМА спирачки и МОЖЕШ да въртиш волана, но е много по-трудно.
Колкото до маслото на автоматичните скорости - сменя се през 50-60 хиляди километра и се използва DEXTRON III (F или G).
Успех и не и се шашкай
п.п. един съвет - тази тема май не е за тук
Това, че ти светва лампата на акумулатора, оставаш без хидравлика и спирачски, не заначи ли, че просто колата ти загасва???

Колкото до маслото на автоматичните скорости - сменя се през 50-60 хиляди километра и се използва DEXTRON III (F или G).
Успех и не и се шашкай

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси за отговорите но при загасен двигател и в движение не мога изобщо да завъртя волана пак да не говорим за спирачкиgreda написа:Добре дошъл!
Това, че ти светва лампата на акумулатора, оставаш без хидравлика и спирачски, не заначи ли, че просто колата ти загасва???![]()
![]()
![]()
Успех и не и се шашкай
-
- Автомобил:
- Двигател:
Май е време да се замислиш, че на магистралата това не може да стане. Колелата ще въртят двигателя и всички ремъци и ще имаш всички екстри. Да загубиш спирачките и усилвателя на волана без да ти угасне колата ми се струва много фантастично. А да ти угасне колата без да забележиш - още повече. Не е лошо да уточниш дали двигателят е угасвал при описаните случаи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да забравих изгасна и при двата случая но по скоро каквае причината дали от тока или от бензинаmyrshavija написа:Май е време да се замислиш, че на магистралата това не може да стане. Колелата ще въртят двигателя и всички ремъци и ще имаш всички екстри. Да загубиш спирачките и усилвателя на волана без да ти угасне колата ми се струва много фантастично. А да ти угасне колата без да забележиш - още повече. Не е лошо да уточниш дали двигателят е угасвал при описаните случаи.
doking написа:Да забравих изгасна и при двата случая

doking написа: но по скоро каквае причината дали от тока или от бензина
При бензиновите това е кофти..... гаснат от всичко, че и от задкормилното устройство гаснат по-лесно от печките

Шегувам се, да не ми се нацупиш.
Най-добре иди на диагностик. Много трудно някой от нас ще ти каже от какво гасне, по описанието което даваш...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Май така ще направя мерсиgreda написа:doking написа:Да забравих изгасна и при двата случая
doking написа: но по скоро каквае причината дали от тока или от бензина
При бензиновите това е кофти..... гаснат от всичко, че и от задкормилното устройство гаснат по-лесно от печките![]()
Шегувам се, да не ми се нацупиш.
Най-добре иди на диагностик. Много трудно някой от нас ще ти каже от какво гасне, по описанието което даваш...