Понеже имам колата от 10 дена и хич не съм в час.Каква е разликата при комбитата бели и оранжеви мигачи?Другия ми въпррос е за вакуума на централното-не заключва задния капак.И след като заключа бръмчи още нещо.
Благодаря предварително.

друг проблем от начинаещ
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Това за вакуума ще трябва да се занимаеш и то спешно!
Явно ти е пречупен маркуча, от там ти дърпа въздух и за това не заключва.
А трябва да е спешно, защото има датчик за заключването. Ако не щракне този датчик, помпата продължава да върти, докато не я исключи защитата. Е, да, ама по някое време ще изгори, просто! А нова помпа е немалко парички.
Съдейки по първата част от въпроса ти, и ти си с комби.
Значи вакуумния тръбопровод минава през... А, сега, де!... мисля дясното... маншонче на 5-ата врата, горе, до тавана.
Отвори го, срежи маркча там, дето се е прекършил и го снади с тънкостенна тръбичка.
Явно ти е пречупен маркуча, от там ти дърпа въздух и за това не заключва.
А трябва да е спешно, защото има датчик за заключването. Ако не щракне този датчик, помпата продължава да върти, докато не я исключи защитата. Е, да, ама по някое време ще изгори, просто! А нова помпа е немалко парички.
Съдейки по първата част от въпроса ти, и ти си с комби.
Значи вакуумния тръбопровод минава през... А, сега, де!... мисля дясното... маншонче на 5-ата врата, горе, до тавана.
Отвори го, срежи маркча там, дето се е прекършил и го снади с тънкостенна тръбичка.
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
Re: друг проблем от начинаещ
stoyan0264 написа:Понеже имам колата от 10 дена и хич не съм в час.Каква е разликата при комбитата бели и оранжеви мигачи
мисля че оранжевите са до 1995г, а после са бели - ако пасата ти е В4.
ако греша колегите да ме поправят
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
колега я преди да почнеш да режеш и да дарпотиш кабели и маркучи виж дали ти се заключва капака на резервоара има едно метално шишче дето излиза от задният калник и влиза в капака на резервоара много често се случва да излезе от отвора си тоест да влезе в калника и да не може да излезе а когато не излезе държи вакума постоянно включен, ако не е това махай кората на вратата на багажника и огледай за сущия метален шиш и виж дали и там всичко е наред .
п.с на кората освен болчетата трябва да има 4 щипки от страната на стаклото са двете са от двете страни на моторчето за чистачката
п.с на кората освен болчетата трябва да има 4 щипки от страната на стаклото са двете са от двете страни на моторчето за чистачката

- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
Razbrah gore-dolu za miga4ite.
Iskam da popitam kolegite s po golyam opit s tezi avtomobili,dali e normalno da mi se vklyu4va perkata v tova vreme.Za6toto ako sega se vklyu4va kakvo 6te pravya lyatoto?
Blagodarya vi predvaritelno.
I da pomolya kolegata zfa159 da mi napi6e nyakakav E-mail da mu pratya snimka s belite miga4i.Ne mojah da ya sloja kato ikona tuk za6toto e nad 10 kb.
Iskam da popitam kolegite s po golyam opit s tezi avtomobili,dali e normalno da mi se vklyu4va perkata v tova vreme.Za6toto ako sega se vklyu4va kakvo 6te pravya lyatoto?
Blagodarya vi predvaritelno.
I da pomolya kolegata zfa159 da mi napi6e nyakakav E-mail da mu pratya snimka s belite miga4i.Ne mojah da ya sloja kato ikona tuk za6toto e nad 10 kb.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Стояне, не като аватар, брат, а като отделна снимка. Ето как става:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=9617
Другото, което е... хубаво си почнал на кирилица... що мина на маймуница, бе братче?
Какво стана с вакуума? Да, като нищо ще ти бута то акумулатора. Помпичката бая ток консумира. Къде към 10А, да не е и повече. Не съм я гледал, ама компресорчето за пневматични тромби консумира 30А! Това е нещо подобно.
А за перката - ако си в задръстване по светофарите... че как няма да се включва?!
На извънградско, обаче, на мен не ми стига до там температурата.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=9617
Другото, което е... хубаво си почнал на кирилица... що мина на маймуница, бе братче?
Какво стана с вакуума? Да, като нищо ще ти бута то акумулатора. Помпичката бая ток консумира. Къде към 10А, да не е и повече. Не съм я гледал, ама компресорчето за пневматични тромби консумира 30А! Това е нещо подобно.
А за перката - ако си в задръстване по светофарите... че как няма да се включва?!
На извънградско, обаче, на мен не ми стига до там температурата.
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
Rado ,pi6a vse ot razli4ni kompyutri a pove4eto tuk na rabota nyamat nastroiki za kirilica,tryabva da si igraya da gi pravya-po4nal sam i 6te re6a tozi problem.Molya da me izvinite za sega .
Vakuuma se e otka4il nyakade ot 5 ta vrata.6te ya otvarayam korata i 6te tarsya .Ina4e vsi4ko drugo raboti daje i kapaka za benza.
Vse pak mi e stranno s tazi perka v toya stud.
A i da te pitam kak da namalya razmera na snimkata da si sloja ei taka kato tvoyata?
Thank you?
Vakuuma se e otka4il nyakade ot 5 ta vrata.6te ya otvarayam korata i 6te tarsya .Ina4e vsi4ko drugo raboti daje i kapaka za benza.
Vse pak mi e stranno s tazi perka v toya stud.
A i da te pitam kak da namalya razmera na snimkata da si sloja ei taka kato tvoyata?
Thank you?