Та обръщам се към вас, ако някой се е сблъсквал с проблема вода в краката на пасажера след дъжд - нека сподели.
За тези които не ме познават - колата e Passat B5 / 1999
Относително редовно (веднъж на 2-3 месеца) проверявана и надлежно почиствана защото е доста тесничка (обикновенно 2-3 кестенови листа са и достатъчни). Дори в близост до нея това лято намерих и друга тапа - доста по-добра (в смисъл по-широка) от тази при аку-то която тутакси беше премахната.vaskoto1 написа:... а и отводнителния канал под акуто.
Ммм-даамм. И аз обарах ... и аз получих някакви подозрения за гумата която би трябвало да уплътнява долната част на прага и там където "ляга" вратата, ама ми се щеше да го чуя и от друг щото логиката е направо никаква. Па добре ляга мамка му.MITKO_DVD написа:Абе Румба кво да ти разпраам и аз съм същия само че у краката на шофера и на пипане ми се струва че иде от към прага
Не - не, тя е в близост до акумулатора, бог знае за какво е сложена, но премахването и води до изтичане на водата върху скоростната кутия и надолу. В никакъв случай не води към купето или към нещо което би поело натам.scruc написа:Извинявай за тъпия въпрос колега ама данеби тая тапа дето си я махнал лятото да има няква връзка с това влизане на вода.
vaskoto1 написа:тапи по купето румба-за друго не ми иде наум... а и отводнителния канал под акуто.
Потребители, разглеждащи този форум: rayedie и 50 госта