Привет на всички ....Въпроса ми е такъв ,имам Пасат 1.8 моно ,бензин,1992 год комби с двигател ABS, интересува ме ,някой знае ли къда на компютъра се подава сигнал за повишаване на оборотите ,и по точно какъв е сигнала ( + или - ). Питането ми е свързано с допълнителен монтаж на климатик...знам ,че оригинално когато се включи компресора ,някъде се подава сигнал на компютъра и се повишават оборотите...интересува ме ,ако знаете разбира се ,къде ,на кое краче и какъв е сигнала....
Благодаря на всички предварително .....
за компютъра на Пасата.......
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
не бери грижа
Ами то компа се стреми да поддържа еднакви обороти на празен ход, така че ти като натовариш двигателя с климатика , кво става ..оборотите падат за малко ... компира започва да регулира оборотите ... и така .. не трябва климатика да казва на компира кво да прави ..той си знае уж
- brother_Tom
- Автомобил:
- Двигател:
- brother_Tom
- Автомобил:
- Двигател:
- aaharshev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: Pleven 1.8Mi, motorABS,92g.combi-Пасата продаден, фен на Пежо
- Контакти:
10xxx на всички за отговорите ...мотора ми е ABS 1.8 Mi ама не знам с какъв .....троник е ...Климата я купих доста изгодно за 350 лв. и си го поставих сам с помощта на един приятел......остава само да вържа елинсталацията и да го напълня....иначе за колегата който питаше ,има в тук в Плевен свален климатик и то пълен комплект .....от Пасат е но подробности за модела и т.н не знам...Цената е атрактивна и доколкото знам е около 350 лв.
Мейла ми е aaharshev@mail.bg
Мейла ми е aaharshev@mail.bg
- The ReD One
- Автомобил: Passat B7 4 motion Golf Plus tsi
- Двигател: