Та значи ходих да слагам газова уредба.............

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Та значи ходих да слагам газова уредба.............

Мнениеот silent » Нед 05 юни 2005 19:14

По скоро да записвам час. Естествено като човек който никога не е имал ядове с колата си се позаинтересувах от това онова. Поставих въпроса че не искам никакви проблеми след слагането на газовата щото колата ми според мен е перфектна в момента и искам това състояние да се запази. Човека каза че тоя мотор 1,8 моноинжекция реве та се къса за газова уредба та чак къчове фърля. Викам добре а как стои работата с компютъра той отговаря режем му захранването и го прекарваме през ключа та при всяко палене да се ресетва и да чисти грешките. Да ама не оставам назад и показвам знания при всяко ресетване от опита който имам до сега след ресета на компа му трябват
загряла кола и поне 5-10км да се освести и оправи оборотите. А той ми вика че това не било от компа а щото те това били стари коли и празния им ход се ебавал.
Прав ли съм като имам съмнения относно компетентността на въпросния човек и сервиза в който работи или аз не съм прав във нещо.
Другото което ме подразни беше обявената цена във сайта им 420лв. за моноинжекция и 450за пълна инжекция а на мен два пъти ми повтори че цената била 450лв.
Какво мислите по въпроса да дигам ли гълъбите от там.
Въпросната фирма е представителя на BRC за България.
www.brc.hit.bg
Дайте някакви координати за Ланди Ренцо.

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Нед 05 юни 2005 19:17

Според мен тоя е бил "маЙстор" :roll:

Потребителски аватар
nik_i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nik_i » Нед 05 юни 2005 20:02

слагай LANDI RENZO и си драг!

Потребителски аватар
nik_i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nik_i » Нед 05 юни 2005 20:09

виж тук www.lrenzo.hit.bg

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 06 юни 2005 0:01

Бягай далеч от там и то с мръсна газ !!!Тия Фантасмагории дето ти ги е разправял......... :roll:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 06 юни 2005 9:43

Виж ето това http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=5772
Аз съм много доволен от Ланди Ренцо.

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Пон 06 юни 2005 11:43

С Ланди Ренцо съм - Пасат 1.8 моно. Перфектно е!!!

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Пон 06 юни 2005 12:53

аз си монтирах BRC с бутилка в рез. гума за 410лв електрически.

mufin
Автомобил:
Двигател:

ВРС

Мнениеот mufin » Пон 06 юни 2005 14:54

ВRC 100Квт изпарител на 1.8 моно дава разход 8/100 на дълго.
Естественно ако са добре другите системи по колата.

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Пон 06 юни 2005 16:07

SSivanov написа:аз си монтирах BRC с бутилка в рез. гума за 410лв електрически.

На мен с тези екстри ми излиза 490лв в гореспоменатия сервиз. Но определено няма да ходя там. Ще отивам в Хаджи Димитър даже си записах час. До утре трябва да реша дали да слагам Ловато или Ренцо Ланди. Там мацката по телефона ми каза че всичко с всички екстри ми излиза 450лв. Имам впредвид бутилка на мястото на рез.гума, ключ с индикация и джаджата дето винаги пали на бензин и после автоматично минава на газ. Междупрочем ми казах че може да ми сложат и БРЦ обаче не съм убеден че искам. Тъй като както виждате съм много назад с материала по отношение на газовите уредби. Приемам всякакви съвети. Примерно за типа на изпарителя и други подробности. Може да ви се сторят незаслужаващи внимание тези мои дребни кахъри, но никога не съм карал на газ и дълги месеци ако не и години портфейла ми води люта война със съзнанието и страха ми от тази крачка.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 06 юни 2005 17:09

silent написа:Може да ви се сторят незаслужаващи внимание тези мои дребни кахъри, но никога не съм карал на газ и дълги месеци ако не и години портфейла ми води люта война със съзнанието и страха ми от тази крачка.

Отивай и смело действай и аз бях като теб, но сега последно към Елена и обратно ми даде 7.5л газ/100км разход и портфейла ми е добре, а аз съм щастлив. Ланди Ренцо е хубава марка, изпарителя е електрически и всичките неща са такива, каквито и ти си си поръчал. Единственото, което не е болка за умиране обаче, е ключа за индикацията на нивото на газ в бутилката - не е много точен.

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Пон 06 юни 2005 17:50

silent написа:
SSivanov написа:аз си монтирах BRC с бутилка в рез. гума за 410лв електрически.

На мен с тези екстри ми излиза 490лв в гореспоменатия сервиз. Но определено няма да ходя там. Ще отивам в Хаджи Димитър даже си записах час. До утре трябва да реша дали да слагам Ловато или Ренцо Ланди. Там мацката по телефона ми каза че всичко с всички екстри ми излиза 450лв. Имам впредвид бутилка на мястото на рез.гума, ключ с индикация и джаджата дето винаги пали на бензин и после автоматично минава на газ. Междупрочем ми казах че може да ми сложат и БРЦ обаче не съм убеден че искам. Тъй като както виждате съм много назад с материала по отношение на газовите уредби. Приемам всякакви съвети. Примерно за типа на изпарителя и други подробности. Може да ви се сторят незаслужаващи внимание тези мои дребни кахъри, но никога не съм карал на газ и дълги месеци ако не и години портфейла ми води люта война със съзнанието и страха ми от тази крачка.

BRC е един от малкото изпарители който имат метална преграда между ГАС и охладител. Със сигурност с него няма да имаш проблем антифриза да мирише на гас. Ловато е с гумени мембрани. И все пак избора е твой.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 06 юни 2005 20:40

казахме достатъчно а и без това форума е пълен с теми каква газ на какво и кое.

Върни се в “Passat”