Малко мнения за пасат Б 6
Малко мнения за пасат Б 6
Имам много сериозно предложение за пасат 2006-та ТДИ 140 кс Хайлайн изпълнние.Искам да чуя хорското мнение за този пасат.Цената е мн съблазнителна на 30 000км е. Като гледах из форума няма мн информация за Б 6. Нека собствениците напишат по един ред 

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Сещам се само за един собственик на Б6 - shenko. Имаше друга тема с питане за Б6 - бях дал линкове към братушките, ама те нещо не го долюбват. Както казва Станислав Христов Христосков "Защо ?
"
Ако не е тайна, какво е предложението ?

Ако не е тайна, какво е предложението ?
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Имаме служебен такъв 2.0 FSI, Хаилайн. Като цяло колата е с много добри показатели. Изглежда малко по тясна от предишния модел, малко по-шумна е от вътре, но може би е от двигателя. Естествено като нов автомобил все още не си е показла рогата. Аз лично не бих взел обаче бензиново турбо. Ако имаш конкретни въпроси питай
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Става въпрос за 17-18к евро. Нз дали са сполучливи като старите модели.Аз имах 00г Хайалайн обаче го преодадох мин седмица.Сега съм се насочил към акорд или пасат.Двигтеля на акорда е мн добър май по-добър от на пасата, обаче лукса в пасата е в пъти по-висок !! Особено в този екземпляр има всичко....кожи,навигации,ксенон абе всиучко. Просто нз каква им е славата на тези новите пасати.Казват ,че горят мн.Нз и как вървят.Жалко ,че няма много собственици да кажат за какво иде реч.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Е ти какво очакваш това са 140кс. Двигателят на акорда ако също е 140кс е по добър от този на пасата. Мисля че беше обявен за двигател на годината в неговия клас. Но каквото ти е на сърце това взивай. Пасата е по шумен, това се дължи на системата му за впръскване на горивото. И двете са добри ти си решаваш и успех