Така,значи
като за начало ако питаш мен почни със задната понеже отпред поне една имаш работеща
Свали кората на вратата на багажника (на 10-тина болтчета) като внимавай много с куплунга за антената на радиото (ако ти е вградена в отоплителя на задното стъкло - виж последните два реутана дали са прекъснати от десния си край и ако са - антената ти е в стъклото).
След това откачи внимателно маркучето от самия механизъм с моторчето и виж като църкаш отпред дали тече нещо.Ако не тече откачи отпред от при помпичката и виж дали там като църкаш тече.Ако тече значи е запушен маркуча и става сложно.
Ако отзад протече значи проблема е в пръскалката и става сложно защото запичат много гадно.Аз моята я свалях (карах известно време без чистачка отзад с един болт с гайка в дупката за да не влиза вода) и ръчках с телчица много тъничка,киснах дюзата в рази мизерии и т.н.
Ако в крайна сметка не успееш да я отпушиш май се сваляше някак само дюзата ама аз като опитах си счупих пластмасата,на която е закрепена.
Ако все пак не стане нищо другия вариант е да си смениш механизъма - втора употреба е 40лв префектен (сменях моя понеже му замина механиката).
По повод предната там вече незнам (не съм имал проблеми с тях) ама предполагам че е запушена и тя.
Успех!